.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Объркана съм

Здравейте.Може темата ми да ви се стори тъпа, но наистина вече ми трябва помощ. . :С
    Имах си сериозен приятел и след като се разделихме си казах, че повече не искам сериозна връзка и тн, а само флиртове ,че даже и това е трудно.
    Както и да е излезнах с едно момче и той ме хареса ужасно много.Срещата беше миналата събота . . видяхме се, пихме кафе и накрая като ме изпрати до спирката ме пита дали може да ме целуне и аз казах да, целунахме си и си тръгнах.Но не сме тръгвали дори.Той просто сам си реши, че сме заедно, почна да ми пише много мили смс-и.До тук добре.Но аз нямам желание за връзка.Той иска задушаваща любов . .1 път ме е видял и ми пише вече, че не иска да ме загуби никога.В такъв момент си мисля wtf по-голям си с няколко години, мислих, че ще разсъждава нормално, но не.2 пъти отлагах вече среща, защото просто нямам желание да го видя.Днес трябваше да ходя при него, но още дори не съм си научила, а утре отивам на гости.Той си мисли, че съм постоянно свободна за него.Както и да е.Днес още не съм му писала нищо специално освен, че трябва да уча /което е така/.Но ми писна, защото се чувствам тъпо.Едва ли не го лъжа и заблуждавам.Но аз съ мму казала само, че ми харесва и това не е лъжа.Но не съм казала, че съм готова за връзка.Знам, че ще е много наранен, но не е ли по-добре това да приключи вместо да ме чака всеки ден и да си прави илюзии?И как да му го кажа? :С
    Мерси ако някой прочете романа . .

Мега фен
    Град
    <3
    Кажи му го направо...че след предишната ти връзка ти е трудно и рано да започнеш нова...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ами кажи му,точно и ясно..че не искаш ангажираща връзка,че не си готова за това все още.Може да те разбере и да я кара по-бавно.

Град
    Hasselt
    Ама проблема е, че аз изобщо не го искам.Като приятел го ценя, но нищо повече.Това, че го целунах беше едва ли не на пук на мен самата, за да си кажа, че мога и друг да целуна след бившия.Както и да е.В момента също чака.И трябва да му кажа нещо.Не искам повече да си измислям обеснения защо не мога да ида при него.Но ако му кажа, не искам връзка ще вземе да каже "а до сега защо не каза нищо" и пак ще съм лошата.Много много е наивен.Веднага си мисли, че едва ли не всичко е до края на живота му :С

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ама проблема е, че аз изобщо не го искам.Като приятел го ценя, но нищо повече.Това, че го целунах беше едва ли не на пук на мен самата, за да си кажа, че мога и друг да целуна след бившия.Както и да е.В момента също чака.И трябва да му кажа нещо.Не искам повече да си измислям обеснения защо не мога да ида при него.Но ако му кажа, не искам връзка ще вземе да каже "а до сега защо не каза нищо" и пак ще съм лошата.Много много е наивен.Веднага си мисли, че едва ли не всичко е до края на живота му :С
    кажи му,че искаш да си останете приятели и че не можеш още да преодолееш бившия си,кажи му,че не искаш да го заблуждаваш,мисля,че това ще е достатъчно ясно,да се откаже от теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Hasselt
    Страх ме е да не го нараня.Мразя да наранявам който и да е било.След последната раздяла реших, че ще стана егоист относно това, но не мога.Такава съм, че направо аз ще рева като трябва да му кажа, че не искам нищо.Просто ще се почне една драма "Оо ама ти така онака, защо чак сега" . . . . .. .
    Мерси на отговорилите до тук.Защото наистина ми беше нужно да чуя няколко мнения.И дано получа още де

Град
    аda,pri teb...
    Страх ме е да не го нараня.Мразя да наранявам който и да е било.След последната раздяла реших, че ще стана егоист относно това, но не мога.Такава съм, че направо аз ще рева като трябва да му кажа, че не искам нищо.Просто ще се почне една драма "Оо ама ти така онака, защо чак сега" . . . . .. .
    Мерси на отговорилите до тук.Защото наистина ми беше нужно да чуя няколко мнения.И дано получа още де
    така или иначе ще го нараниш,каквото и както и да му го кажеш,дали е било по-рано или по-късно пак е едно и също,просто не се мрази за това,че не изпитваш към него същите чувства,няма смисъл

Град
    Hasselt
    Права си.И супер много ти благодаря, че го каза, защото вече наистина се чувствах виновна.Писах му, че трябва да говорим.Ще му кажа, че ми е симпатичен и е много мил и приятен за компания ,но не съм готова за връзка.Ще му кажа ,че вчера съм разговаряла с бившия /истина е/ и съм осъзнала, че изобщо не ми трябва връзка, защото само ще го лъжа, защото ще мисля все още за бившия . . Как мислиш . . добре ли е?

съгласна съм с написаното от soul1199 ..

Град
    Hasselt
    Tokу що му написах дълго писмо и му казах цялата истина.Не искам да си играя с чувствата му и да съм с него, докато си мисля за друг.Раната ми е прекалено прясна.И по-добре по-рано от колкото по-късно . . Иначе ще продължавам да му давам напразни надежди...В момента чакам да кажа какво ще отговори.Супер много ме е страх какво ще каже.Корема ми е свит.Мразя някой да страда, заради мен :С

Нека да позная...ти си русото маце от снимката :P
    А пък по темата мисля че и ти имаш грешка като си се сагласила да се целунете. След като не искаш да ходиш с него изобщо не е трябвало да го правиш. И един съвет - по добре да го нараниш сега отколкото да го лъжеш и пак да му го кажш след 1 месец. Ще хлътне още повече и тогава ще му е по кофти. Ако не може да сте само приятели или ставайте гаджета или го отрежи веднага

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Кажи му,че не можеш да преодолееш бившия и че не си готова за връзка..
    Кажи му,че искаш да си останете добри приятели..

Както са казали:
    Истината наранява,но лъжата убива..
    Повярвай ми,ако го лъжеш че имаш някакви чувства към него - ще бъде много по-наранен

Нека да позная...ти си русото маце от снимката
    Ако не греша,тя беше брюнетка /т.е. тази с черната коса и черното яке /
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Hasselt
    С черната коса съм
    Получих отговор ,който изобщо не очаквах да получа . . всъщност доста по-добре отколкото очаквах.. Написа ми "Очаквах го.Все пак съм щастлив, че беше честна.Само ще ти кажа, че бившият ти не те заслужава.И все пак много късмет."
    Мина прекалено добре ,за да е истина. Трябва да съм радостна, но се чувствам тъпо, защото знам как се чувства отвътре, защото му личеше, че е влюбен :С

Град
    аda,pri teb...
    Права си.И супер много ти благодаря, че го каза, защото вече наистина се чувствах виновна.Писах му, че трябва да говорим.Ще му кажа, че ми е симпатичен и е много мил и приятен за компания ,но не съм готова за връзка.Ще му кажа ,че вчера съм разговаряла с бившия /истина е/ и съм осъзнала, че изобщо не ми трябва връзка, защото само ще го лъжа, защото ще мисля все още за бившия . . Как мислиш . . добре ли е?
    да,добре е

Tokу що му написах дълго писмо и му казах цялата истина.Не искам да си играя с чувствата му и да съм с него, докато си мисля за друг.Раната ми е прекалено прясна.И по-добре по-рано от колкото по-късно . . Иначе ще продължавам да му давам напразни надежди...В момента чакам да кажа какво ще отговори.Супер много ме е страх какво ще каже.Корема ми е свит.Мразя някой да страда, заради мен :С
    постъпваш правилно,за него ще е по-добре да приключи всичко сега,от колкото след време

Град
    аda,pri teb...
    С черната коса съм
    Получих отговор ,който изобщо не очаквах да получа . . всъщност доста по-добре отколкото очаквах.. Написа ми "Очаквах го.Все пак съм щастлив, че беше честна.Само ще ти кажа, че бившият ти не те заслужава.И все пак много късмет."
    Мина прекалено добре ,за да е истина. Трябва да съм радостна, но се чувствам тъпо, защото знам как се чувства отвътре, защото му личеше, че е влюбен :С
    е спокойно,ще те преодолее

Град
    Hasselt
    Oх мерси.Супер много ми олекна честно.Вече се чувствам свободна. . . . Пак мерси за отговорите.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ели, душичке. Няма лесен и безболезнен начин да кажеш на някого "Аз не те харесвам."

Затова бъди честна и откровена с него, както той е с теб. Кажи му това, което написа на нас, след което бъди категорична че не искаш връзка с него. Ти имаш право на избор и имаш право да кажеш "Не" когато искаш наистинатова. Ако наистина държиш на него, не би трябвало да си позволиш да го мотаеш и да му даваш празни надежди, нали?

Просто бъди смела.. и директна. Лесен начин - няма

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Щом не искаш да си с него - просто му кажи, че не си готова за нова връзка, че имаш нужда да си сама и т.н. На сила хубост така или иначе не става, затова бъди максимална откровена с него във всяко отношение. Просто каквото искаш да му кажеш - го кажи. Така ще си с чиста съвест пред себе си. (:
    Въпреки че понякога това е нож с две остриета. Веднъж ми се беше случило, че въпреки че и аз бях крайно откровена, се оказа, че това още повече го било привлякло към мен, защото не съм казвала нещата с недомлъвки, а съм заявявала точно и ясно какво искам/не искам, какво очаквам/не очаквам.
    Така че не се знае и в твоя случай дали няма тази твоя откровеност да я приеме за рядка добродетел. Но така или иначе трябва да му обясниш как стоят нещата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Реши какво чувстваш и се опитай да му обясниш.

Град
    Hasselt
    В момента още си говорим . . и ми обеснява, че иска да му дам още 1 шанс .. и накрая ми каза ще те оставя намира тогава, но не се отказвам от теб.Ако решиш, че ти липсвам и тн, пиши ми.И знай, че те харесвам и знам, че и ти ме харесваш.
    Пфф наистина не знам.Ще оставя нещата така и като не му пиша повече трябва да разбере, че явно не ми липсва... Пфф

явно не си му първата която го отрязва. На тебе може да ти се струва че добре е минало ама на него сигурно направо му се плаче ама не го признава. Както и да е..ще му мине. И все пак..да ме запознаеш с русото :P

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Разбира се, че е по-добре да му кажеш .... Поговори с него и му обясни това, което обясни и на нас. Не е нищо кой-знае какво .. По-добре да го разбере от по-рано.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kronos
    явно не си му първата която го отрязва. На тебе може да ти се струва че добре е минало ама на него сигурно направо му се плаче ама не го признава. Както и да е..ще му мине. И все пак..да ме запознаеш с русото :P
    Ела в Белгия Ама си има гадже

намери ми работа и ще дойда

Добре си направила, че си му казала.В крайна сметка не всичко в този жиовт е лесно.Ще го преодолее, какво толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си