- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм
1-во - Да по-добре е да приключиПървоначално написано от DevilWish
Няма смисъл да лъжеш и себе си и него.
2-ро * Кажи му го направо. Няма смисъл от овъртания![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
еми той постепенно ще разбере,че не си заинтересована,още не го е разбрал,но и тва ще стане,радвам се,че ти олекна и че съм помогнала по някакъв начинПървоначално написано от DevilWish
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами искаш ме искаш, ще си лошата щом ен си му казала отначалото. Не отлагай, по-добре лоша сега, отколкото мнгоо лоша после, ако ме разбираш. В момента човекът сигурнос е самонавива, как теб или те е срам или имаш нужда да те доубеди, че сте един за друг.
Да опитва се да ме убеди, но се радвам, че му казах.Не съм обещавала нищо, казах просто ,че нямам в момента желание за връзки.Особено сериозни..Първоначално написано от bratignat
soul1199 - много ми помогна![]()
Според мен,както и според доста хора както виждам,трябва да си му кажеш направо.Мисля,че той не е хлътнал доста по теб,така че няма да бъде съкрушен.
Въпрос:
като искаш да си му само приятелка и го възприемаш така, защо по дяволите си му дала да те целуне?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."