.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Объркана съм

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    но не е ли по-добре това да приключи вместо да ме чака всеки ден и да си прави илюзии?И как да му го кажа? :С
    1-во - Да по-добре е да приключи Няма смисъл да лъжеш и себе си и него.
    2-ро * Кажи му го направо. Няма смисъл от овъртания
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    В момента още си говорим . . и ми обеснява, че иска да му дам още 1 шанс .. и накрая ми каза ще те оставя намира тогава, но не се отказвам от теб.Ако решиш, че ти липсвам и тн, пиши ми.И знай, че те харесвам и знам, че и ти ме харесваш.
    Пфф наистина не знам.Ще оставя нещата така и като не му пиша повече трябва да разбере, че явно не ми липсва... Пфф
    еми той постепенно ще разбере,че не си заинтересована,още не го е разбрал,но и тва ще стане,радвам се,че ти олекна и че съм помогнала по някакъв начин
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами искаш ме искаш, ще си лошата щом ен си му казала отначалото. Не отлагай, по-добре лоша сега, отколкото мнгоо лоша после, ако ме разбираш. В момента човекът сигурнос е самонавива, как теб или те е срам или имаш нужда да те доубеди, че сте един за друг.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Ами искаш ме искаш, ще си лошата щом ен си му казала отначалото. Не отлагай, по-добре лоша сега, отколкото мнгоо лоша после, ако ме разбираш. В момента човекът сигурнос е самонавива, как теб или те е срам или имаш нужда да те доубеди, че сте един за друг.
    Да опитва се да ме убеди, но се радвам, че му казах.Не съм обещавала нищо, казах просто ,че нямам в момента желание за връзки.Особено сериозни..

soul1199 - много ми помогна

Според мен,както и според доста хора както виждам,трябва да си му кажеш направо.Мисля,че той не е хлътнал доста по теб,така че няма да бъде съкрушен.

Въпрос:

като искаш да си му само приятелка и го възприемаш така, защо по дяволите си му дала да те целуне?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си