- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Режим , хранителни добавки и протеин за начинаещи.
Това за 5-те грама е ясно , но просто исках да разбера малко повече. Мерси за инфото
Няма смисъл от зареждащите фази
Здравейте , имам въпрос и той е следния : Днес си поръчах аминокиселини - BCAA , но пия хапчета за алергия , та въпроса ми е дали мога да ги съчетая , без отрицателни ефекти ? Бих се развал някой да ми отговори.
не би трябвало да имаш проблем, освен ако алергията ти не е от млечни продукти или някое от помощните в-ва в продукта
ако имаш алергия от цветовете на някое растение, вероятно нямаш проблем да си ги пиеш
може ли от аминокиселините да ме боли главата? разтворими са и като взех едни нови да пробвам ме боли главата, докато тренирам. на някого да се е случвало?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
ahahehha ;*
ами в тези няма от какво да те боли главата. Ако е от цитрулин малата, би било странно, защото минималната доза, при която е тествано, че прави нещо е 6г, а тук ти дават 2г. Може да е от таурина, но изключително много се съмнявам.
не би трябвало да е от тях, по-скоро си го внушаваш
по една доза на тренировка
ahahehha ;*
Здравейте,
От около месец пия по 5-10 грама креатин всеки ден (5 сутрин и 5 преди тренировка), обаче сега ми се налага да прекъсна тренировките за 1 седмица. Добре ли е в случая да спра и креатина, или да си пия по 5 грама дори когато не тренирам? И също така през какви периоди и за по колко време е добре да се прави почивка от креатина?
Креатина е добавка, която работи с натрупване в клетките и след това се поддържа нивото на веществото в клетките => ако си тренирал и трябва д анаправиш пауза от 1 седмица и след това да продължиш, не спираш да го пиеш.
По принцип не е нужно да се почива, можеш да си го пиеш постоянно.
Вчера случайно минах покрай бул. Климент Охридски №117 в София и там открих healthstore.bg. Реших да вляза, за да разгледам и си харесах едни капсули с жен-шен. Чела съм за редицата положителни свойства, които те имат. Мисля да си ги взема. Това, което искам да ви попитам е дали жен-шенът ще ми помогне да отслабна, защото четох, че с помоща на тези капсули се изхвърлят силно токсичните вещества? Благодаря ви предварително!
ако чакаш да свалиш шкембето за морето от женшен, мнол жестоко се лъжеш
Ясно е,че няма да стане само с тях, ще комбинирам с упражнения.
Независимо дали искате да отслабнете или да живеете по-здравословно, има едно решение и за двете - боров прашец.
В такъв случай опитай с някой от тези двата http://4plusnutrition.bg/izgaryane-maznini/formuli-jeni Съчетани с тренировка ти дават повече шансове за успех.
suicide cut ден номер 22 http://prntscr.com/dxswmr ши са гръмна
Добре ли е да се пие л-карнитин сутрин на гладно преди тренировка (основно спининг) ? Моля за съдействие , кое е по добре за бързо изгаряне на мазнини![]()
Някой пробвали е лечебното гладуване (интермитентно хранене)?
Стана ми интересно, като видях следната статия https://www.timefortrain.com/blog/hr...oto-gladuvane/
и си мисля, че не е добре.. бих искал от вас съвет, дали изобщо да се подлагам на такова нещо?
Не се стремя да се пускам на състезания и такива неща (когато е трябвало съм се пускал), но ми е любопитно какво добавки да се вземат в случай, че се подложа на такова нещо (искам да изгоря мазнини, като тренирам разбира се
Поздрави.
Здравей и аз наскоро бях попаднал на подобона сататия за периодичното гладуване и открих този клип, който ми беше полезен https://youtu.be/3-7QkqXknkA
Born to lose,Live to win
Според мен в гладуването няма нищо полезно! Аз се храня в нормални количества и ям всичко и не съм много добре ходя само пеш. В класа ми съм едно от момичетата с най-добра фигура и никога не съм се ограничавала с храненето.
Браво, добра реклама правиш. Аз лично си взимам от силата, че са ми на оферта и засега не съм имал проблеми също, както и от онлайн магазина на бб тийм.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."