Искам да ви задам един въпрос значи на 15 съм и тренирам футбол искам да направя коремни плочки като ми трябва да стопа малко мазнинка. Всеки ден тренирам,а когато не тренирам тичам на стадиона , правя упражнения за корем от Youtube в понеделник,сряда и петък.Преди винаги ядях сладки работи ,хляб пиех газирано общо казано неща от които немога да стопя мазнини и не са много здравословни.От 2 седмици ям без хляд на мястото на газираното вече пия вода или студен чай,а вместо вафлите и кроасаните ям ябълки,портокали и банани , но честно да ви кажа ефекта е нулев даже е по-зле положението май.За 1 ден ям примерно за закуска половин купичка с кисело мляко и мюсли.В училището ям по 1 ябълка,1 портокал , 1 банан и едни солети най-много,а като се прибера в нас ям сирене,домати , картофи такива работи или някаква манджа ,според зависи какво има но без хляб,газирано и сладко ,а ефект няма искам да попитам какво трябва да правя ? Както казах тренирам всеки ден правя упражнения за корем и лицеви правя и мислех ,че за 2 седмици поне малък ефект трябваше да има .Интересува ме най-вече относно храната какъв съвет ще ми дадете .. Благодаря Ви предварително : ))