.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Град
    Пловдив

AVON CLEARSKIN , въпроси

Здравейте!
    Исках да попитам дали някой е използвал AVON CLEARSKIN Бързодействаща терапия за пъпки, както и антибактериалния коректор. Ще съм ви много благодарна ако дадете мнение (базирано на личен опит, ако е възможно)
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Аз съм ги ползвала, но не съм доволна. Никаква работа не ми свършиха. На твоята кожа обаче може да подействат различно...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Имам коректора.
    Много съм доволна. Наистина действа.. премахва пъпките.
    При мен ефект има.

Град
    Пловдив
    FuCkInBuBbLeGuM , iiordanova , вие с какви кожи сте?
    Моята е гадна...много светла,прекалено чувствителна напоследък е и суха... направо не знам какво да я правя ;(
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    И двете съм ги пробвала, и двете не действат.
    Ако наистина искаш решение за кожата ти вземи си:

http://www.loreal-paris.co.uk/img/l1...x262/SK1_3.jpg --->За много добро почистване и добра основа за нанасяне на действащ крем и

http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/1535771194.Jpeg ----> за силно концентрирано действие срещу пъпки.
    Общо взето съм доволна от тази серия продукти, на мен ми действат добре.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    аз съм ползвала бързодействаща терапия за пъпки, останах с лошо впечатление...а моята кожа мисля, че е нормална или по-скоро чувствителна, нз точно :Д

Град
    Пловдив
    Кожата ми доста се изчисти вече...ама то не бяха мазила не бяха чудеса... само на брадичката от едната страна ми излизат пъпчици... от 3 насам... много е побъркващо, затова се насочих към някакво коректорче и локално-приложимо лекарство... :/

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Използвам бързодействия гел против акне и коректора..много съм доволна.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз съм със смесена към мазна кожа.
    Напоследък кожата ми е станала много чувсвителна ..

Град
    [На Метри От Земята]
    имам коректора... не действа, но поне мирише хубаво
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    имам коректора... не действа, но поне мирише хубаво
    +1

Аз на Ейвън съм ползвала нощната терапия за пъпки,ама тва беше преди доста години,те вече я махнаха и бях доволна,ама от бързодействащата терапия и коректора на мене изобщо не ми помогнаха,даже мисля,че ми навредиха,нз... от Орифлейм продуктите за кожата май са по-доволни.. а иначе,тези на Лореал,който ги е ползвал доволен ли е? Мойта кожа е доста суха и проблемна...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes

http://www.loreal-paris.co.uk/img/l1...x262/SK1_3.jpg --->За много добро почистване и добра основа за нанасяне на действащ крем и

http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/1535771194.Jpeg ----> за силно концентрирано действие срещу пъпки.
    На мен пък точно теэи продукти ми съэдадоха проблеми
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes

На мен пък точно теэи продукти ми съэдадоха проблеми
    +1
    А на Ейвън,доколото си спомням преди много време имах коректора и не останах впечатлена...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Имам коректора.
    Много съм доволна. Наистина действа.. премахва пъпките.
    При мен ефект има.
    + използвала съм почти вс продукти от серията без 1-2 и съм мн доволна
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Повече от фен
    Сега съм си поръчала и след време ще пиша за мнение.. Охх.. дано да ми помохгнат ! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< Направо се моля с 2 ръце и 2 крака..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    На мен ми помагат, харесва ми бързодействащата терапия.

Ползвала съм ги, но не бчх доволна.И една моч причтелка си купи, но не бе6е доволна.И доста хора не са доволни.Аз си купих измишен гел и крем за лице протиш пъпки на eveline cosmetics и съм страяно дошолна.Гела за измишане е 5 леша, крем4ето и то :–)

имам я цялата серия на клеарскин, зависи от мн неща.... като си я взех /терапията за пъпки/ тъкмо навлизах в пубертета и имах мн пъпки, все ситни, махна ги, доволна бях. коректора не ми вършеше работа, пъпката изчезваше след 3-4 дена...
    Сега обаче е обратното - терапията за пъпки не ми действа особено, докато коректора го ползвам за закриване на пъпката и.. успокоява, да! много е относително, зависи от много неща - тип кожа, възраст, кви пъпки, в ква степен са, време.... много неща
    иначе от геловете на клерскин съм доволна, почистват черните точки и освежават, че и грима перфектно го махат

Супер фен Аватара на sunshine955
    аз съм доволна от серията .. и от коректора също
    но ако искаш да ти се махнат и пъпките има матиращ крем аз си слагам от него и после коректор/фдт или пудра
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Оф, прибери си парите в джоба, отиди до аптеката и си вземи нещо от там. Каквото и да си вземеш ще е по- добре, от лечебна козметика по каталог.

мм то си е до кожата но на мен ми помагат,но си е нужно постоянство..и все пак по-добре се посъветвай с дерматолог
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Имам коректора, това за през нощта за пъпки и едно друго за исушаване на пъпките. УНИКАЛНИ СА ! Много съм доволна като намажа пъпката и на др сутрин вече не се забелязва въобще Колкото до измивните гелове - не ми харесват особено и затова вече не взимам от тях

Продуктите на AVON са боклуци.

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

преди имах коректора и изобщо не бях доволна! Беше много сух....просто не ми хареса. Но много ми хареса тори на ORIFLAME. Той е половината телесен цвят, а другата половина е зелен и от него си слагаш през нощта-от него определено има успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си