- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AVON CLEARSKIN , въпроси
Здравейте!
Исках да попитам дали някой е използвал AVON CLEARSKIN Бързодействаща терапия за пъпки, както и антибактериалния коректор. Ще съм ви много благодарна ако дадете мнение (базирано на личен опит, ако е възможно)![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Аз съм ги ползвала, но не съм доволна. Никаква работа не ми свършиха. На твоята кожа обаче може да подействат различно...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Имам коректора.
Много съм доволна. Наистина действа.. премахва пъпките.
При мен ефект има.![]()
FuCkInBuBbLeGuM , iiordanova , вие с какви кожи сте?
Моята е гадна...много светла,прекалено чувствителна напоследък е и суха... направо не знам какво да я правя ;(
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
И двете съм ги пробвала, и двете не действат.
Ако наистина искаш решение за кожата ти вземи си:
http://www.loreal-paris.co.uk/img/l1...x262/SK1_3.jpg --->За много добро почистване и добра основа за нанасяне на действащ крем и
http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/1535771194.Jpeg ----> за силно концентрирано действие срещу пъпки.
Общо взето съм доволна от тази серия продукти, на мен ми действат добре.
аз съм ползвала бързодействаща терапия за пъпки, останах с лошо впечатление...а моята кожа мисля, че е нормална или по-скоро чувствителна, нз точно :Д
Кожата ми доста се изчисти вече...ама то не бяха мазила не бяха чудеса... само на брадичката от едната страна ми излизат пъпчици... от 3 насам... много е побъркващо, затова се насочих към някакво коректорче и локално-приложимо лекарство... :/
Използвам бързодействия гел против акне и коректора..много съм доволна.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз съм със смесена към мазна кожа.
Напоследък кожата ми е станала много чувсвителна ..![]()
имам коректора... не действа, но поне мирише хубаво![]()
Просто аз
+1Първоначално написано от Neopitom3na
Аз на Ейвън съм ползвала нощната терапия за пъпки,ама тва беше преди доста години,те вече я махнаха и бях доволна,ама от бързодействащата терапия и коректора на мене изобщо не ми помогнаха,даже мисля,че ми навредиха,нз... от Орифлейм продуктите за кожата май са по-доволни.. а иначе,тези на Лореал,който ги е ползвал доволен ли е? Мойта кожа е доста суха и проблемна...
На мен пък точно теэи продукти ми съэдадоха проблемиПървоначално написано от SorrowEyes
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
+1Първоначално написано от Presley
А на Ейвън,доколото си спомням преди много време имах коректора и не останах впечатлена...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
+ използвала съм почти вс продукти от серията без 1-2 и съм мн доволнаПървоначално написано от iiordanova
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Сега съм си поръчала и след време ще пиша за мнение.. Охх.. дано да ми помохгнат ! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< Направо се моля с 2 ръце и 2 крака..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми помагат, харесва ми бързодействащата терапия.
Ползвала съм ги, но не бчх доволна.И една моч причтелка си купи, но не бе6е доволна.И доста хора не са доволни.Аз си купих измишен гел и крем за лице протиш пъпки на eveline cosmetics и съм страяно дошолна.Гела за измишане е 5 леша, крем4ето и то :–)
имам я цялата серия на клеарскин, зависи от мн неща.... като си я взех /терапията за пъпки/ тъкмо навлизах в пубертета и имах мн пъпки, все ситни, махна ги, доволна бях. коректора не ми вършеше работа, пъпката изчезваше след 3-4 дена...
Сега обаче е обратното - терапията за пъпки не ми действа особено, докато коректора го ползвам за закриване на пъпката и.. успокоява, да! много е относително, зависи от много неща - тип кожа, възраст, кви пъпки, в ква степен са, време.... много неща
иначе от геловете на клерскин съм доволна, почистват черните точки и освежават, че и грима перфектно го махат![]()
аз съм доволна от серията .. и от коректора също![]()
но ако искаш да ти се махнат и пъпките има матиращ крем аз си слагам от него и после коректор/фдт или пудра![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
мм то си е до кожата но на мен ми помагат,но си е нужно постоянство..и все пак по-добре се посъветвай с дерматолог
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Имам коректора, това за през нощта за пъпки и едно друго за исушаване на пъпките. УНИКАЛНИ СА ! Много съм доволна като намажа пъпката и на др сутрин вече не се забелязва въобщеКолкото до измивните гелове - не ми харесват особено и затова вече не взимам от тях
![]()
Продуктите на AVON са боклуци.
преди имах коректора и изобщо не бях доволна! Беше много сух....просто не ми хареса. Но много ми хареса тори на ORIFLAME. Той е половината телесен цвят, а другата половина е зелен и от него си слагаш през нощта-от него определено има успех![]()