- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Най ~ странното име, което си чувал/а ?
Борн, Джемал
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Най - странното bg име което съм чувал е Харалампи , иначе чуждестранно ... хмм ... ми адски мн са
Ада - на госпожата ми по български дъщерята![]()
![]()
![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Харалампи е супер яко. На кратко му се вика Ламби
![]()
Сега се сетих, че познавах една жена на име ЦветеКак са могли родителите й да я кръстят така...
Life is more than black & white. .
``
Костадинка, Шмъркан![]()
Живодар![]()
и аз това щях да кажаПървоначално написано от nadetyYy
![]()
Иначе моето е някво .. тъпо --> Янислава УЖС !
Не ЛамБи , а ЛамПиПървоначално написано от Metal
Иначе другите му викат Хари , аз - Лампи
![]()
Вярвате или не (това от доста време го знам) имало една жена на представление "Смехотерапия" на Христо Гърбов в София, която била бременна в 9-ия месец. Обаче тази жена получила контракции в залата и едва ли не започнала да ражда (не помня дали точно в театъра с помощта на доктор го била родила) и детето, което родила кръстила на името на представлинието - СМЕХОТЕРАПИЯ! Не можах да повярвам, като го разбрах. В едно предаване гостуваше Гърбов и той точно за това разказа!![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Харалампи Божена Капка Зориан ... мнол са
хахах така се казва кучето миПървоначално написано от prinncess
![]()
![]()
По темата: Аз най-странното име което съм чувал е "Д е б а" Само че ударението пада на "А" изговорете го и ще видите че е далеч от това което си мислите![]()
(разделил съм буквите защото като го напиша и се получава като псувня и явно сайта има някаква нова защита срещу псувните
иначе като го напиша слято става "Деба" ..
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Струна
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Мирдаж![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Доца...no comment![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Жулиен(момче)![]()
Дарлинг![]()
Тея![]()
Елка![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Eлка ..
Много селско ми звучи ..![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Слънчоисторията на името е че баща му решил че щом може да има луна ще има и на слънцето
и другото е Ширин
Мусайбе![]()
![]()
MoH <33
http://www.bgstar.eu/GaLkAsS