- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Най-глупавото нещо което си правил/а?
Късам с момче и започвам да плача![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xXxSmilexXx
същото..
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Като малка, много обичах да изказвам сестра ми на нашите. За най малкото нещо "мамо, тате" и те и се караха, дори я биеха по някой път, а аз стоях отстрани и се смеех. Най глупавото нещо, сега осъзнах грешката си, когато вече е далеч от мен.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ревЪ за всяко нещо се едно кой знае кво е станало![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Не е най-глупавото, ама общо взето е![]()
Преди малко не знам как стана, ама не можах да отворя добре вратата и така мощно се блъснаах![]()
главата ми е леш
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Пробих си палеца с телбод, защото мислех, че щом не може да продупчи много листа хартия и пръста няма да може.
Подобно, ама моето беше с цялата ръкаПървоначално написано от kris4ety14
Все пак бях някъде на 6
![]()
ми понякога плача и за най - малкото
загубила съм си любимия гланц/спирала/тефтерче/ключодържател и тем подобни..
купили са ми дреха която не харесвам
или страшно много бързам за някъде и взема да се омацам като прасе с грим![]()
хвърлях камъни и сцепих главата на едно момче с един от камъните![]()
![]()
![]()
даже не искам да си спомням..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
аМи, че постоянно отлагам днешната работа за утре ...
![]()
Адски се прецаквам така и после не знам от къде да започна ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
ами последното беше преди една седмица когато още беше студено една фр щеше да ходи на сватба и ме помоли в 6 сутринта да дойде до нас (аз си бях на село) да и дам пресата си да се направи обаче мене баща ми не трябваше да разбира и аз излязох тихомълком от нас само по тениска и боксеркии чаках чаках ама тя се успала и аз тръгнах така хем в студа хем гола през цялото село да ида до тях д аи занеса пресата
![]()
![]()
А иначе вечер по принцип бягам от нас щото не ме пускат да излизам (ние живеем в къща ) и аз по перваза излзиам и на покрива на гаража и тъй се измъквам всяка вечер пази боже баща ми да ме хване мъртва съм смис той ме е хващал ама не като излизам ами 5 и половина сутринта като се орибирам :Х:Х:Х
знам че е глупаво ама...![]()
MoH <33
http://www.bgstar.eu/GaLkAsS
Няма нищо по-тъпо от това да изцепиш неподходящите думи пред неподходящите хора на неподходящо място в неподходящ момент! Повярвайте ми!
^ Това също, както и другото, че винаги си падам по кретени. Е така, любимо ми е.![]()
Да смеся алкохол с газирано...![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
еми веднъш в един форум беше голяма обърквация кой за какво и на кого пише не беше ясно и някоя (поне така си мислех) си беше дала скайп и ас и пиша дава ми "тя" снимки мн луда снимала са с едно момче пред едно ламбо и ас вече и пиша мн си яка туй онуй и след алко ми пише "ама ас съм момчето бе" идеше ми да са завра в миша дупка и да не излезна от там![]()
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent
< Добре дошъл в клубЪПървоначално написано от mgxpower
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Свалих си дистрибуторната капачка ( Автомобилна част ) и 3 дена не мога да я върна обратно![]()
не е най... но бръкнах в контакта ;д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
така еПървоначално написано от mgxpower
--Лудите, лудите - те да са живи!
Счупих си показалеца, защото правих опит колко назаде мога да го извия.![]()
нещо подобно и на мен ми се е случвало ... но за най-глупаво не се сещам в моментаПървоначално написано от LoveLetter
Много са!Но последното е, че си тръгнах в 1 часа от един купон, тогава нямах никакви пари и трябваше да се прибирам до нас пеша ..![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me