- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Най-глупавото нещо което си правил/а?
много глупави неща съм правила, дори не мога да определя кое е най-глупавото
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
да вляза в този форум ;x
Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
Emo C00l
Че пиша в момента в тая тема..ахах
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
е ти ли си виновен за тваПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
казах глупосто на едно момиче което страшно много обичах и сега жестоко сьжелявам но е мнооооого кьсно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не направих каквото трябваше, когато имах възможността.. и я загубих, но вече е късно да правя каквото и да било, нея няма да я интересува![]()
Същата работа, само че става въпрос за едно момче...Първоначално написано от 00kk11
![]()
Хм.. доста глупотии съм правила.. без да се усетя.. к`о да се прави?!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от GaLkAsS
същата работа ;дд т,е бягам от вкъщи ;д
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Същото е, но самоче с моята предишна най-добра приятелка, която повече няма да си я върна..Първоначално написано от L0ST
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Поздрав - 3DG - Never too lateПървоначално написано от BlackEyedPeas
---------------------------------------
Излязох на терасата и изкрешях странни несвързани работи в 3-4 през нощта.. Т`ва снощи.![]()
да издам тайната на приятел ... направих го веднъж и съжалявам, никога не би се повторило , защото едно истинско приятелство се гради мн трудно, а пар4енцата се събират хиляди пъти по-трудно![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
ми нз.. доста глупости съм правила![]()
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
Доста са, но най-вече че съм повишавал тон на родителите си и че си го изкарвам на приятелите си![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от sLowm0tioN
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
да се захвана с един... идиот... както и да е...
да си надраскам цялото лице с черен молив
времет0 тu uztuча