Искам да ми препоръчате много страшен ужас ... бях гледал един филм The Grudge бяха ми казали , че е много страшен но не ме оплаши ... И искам вие да ми препоръчате много страшен ужас.
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Cannibal Holocaust
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Дам.Смятай,щом филма е забранен в 16 държави,представи си колко е гаден и брутален.Първоначално написано от psych0
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Hostel 1 и 2 е по-гаден от Cannibal Holocauts... който е забранен, щото в сцените на убийствата на 2 животни са убили наистина тия животни, но филма за мен не е кой знае какво.Първоначално написано от DieselBlood
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Hostel е пълна помия![]()
that burn for only me
еми то зависи 0т тва кво разбираш под ужаси .. смисъл някой хора супер се плашат 0т кръв .. което за мене е голяма шитня .. но ако те ужасяват тоя тип ти препоръчвам Saw ( 1, 2, 3, 4, 5, 6)
а според мене страшни филми са психотата.. които могат да ти променят мисленето и разни такиа ;д .. та.. казват че този - Paranormal Activity е бил супер страшен .. но мене лично не ме фана ;д но го гледай![]()
who cares !?
Истинските филми на ужасите са азиатските,китайските,япон ските.
Alone,Shutter,Dark Water ( японската версия ). Т'ва са филми,не американските шитни.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Toзи Cannibal Holocaust е няма нищо филм.Не ме трогна много много аз искам нещо ужасно примерно нещо където да ме хване страх и такива някфи дет изкачат изведнъж нещо страшно ... че ми е писнало само от бози
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Има 2-3 сцени, в които доста бие Cannibal Holocaust, за това го казах.Първоначално написано от psych0
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Страшен ли е? Гледал ли го е някой? На мен ми изглежда голяма и гъста бозаПървоначално написано от gogata333
![]()
Бяха разправяли че е сниман в България?
The Fourth Kind очаквах повече![]()
that burn for only me
"Гротеска" ме изкефи![]()
that burn for only me
Логично - аз съм го гледал. Има страшни моменти. По истински случай е и точно тва е въздействащото. Като цяло е як гледай го.Първоначално написано от brokeninside13
Да, сниман е в София и във Витоша.![]()
Първоначално написано от psych0
тоя филма знам че е мн страшен.. нз![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
аз не съм казала че не е страшен просто казах че очаквах повечеПървоначално написано от doublet
![]()
that burn for only me
Мда..Може. Мене както ме е най-страх от филми сниммани с любителска камера-така направени даже и да знам че има режисьор или по истински случай ала бала ме е страх...Утре ще го видим този Четвърти ВидПървоначално написано от gogata333
![]()
^ за някой може да е страшен,лично мен успя да ме стресне една сцена![]()
that burn for only me
Гледах го филма *The Fourth Kind* .. Някво депресирах сеНе беше точно депресиране ми... Не знам, някво странно ми беше като свърши..
През целия филм само седа няква и мълча
Не гъкнах докът го гледах
![]()
И аз мога да подкрепя с 2 ръце The fourth kind.ОСОБЕННО АКО ВИ Е СТРАХ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА ФИЛМА Е ЗА ВАС но и да не ви е страх е супер як.С едни фр ходихме да го гледаме на кино на някой моменти ставахме от стола![]()
![]()
И на мен ми стана интересноя кажете малко повече за този филм The fourth kind за какво става вапрос в него?
Асии <3 , Наннсии <3
Трилър, включващ неразрешена мистерия в Аляска, базиран на истински факти. В едно от градчетата в щата има необичайно много и необясними изчезвания на хора за последните 40 години и обвинения към правитеството, че потулва случая, не по различни от обстоятелствата около прословутата Зона 51.
През 1972 г. е направена класификация за срещите с извънземни. Когато само е забелязано НЛО – това е среща от първи вид. Когато имаме събрани доказателства за срещата, преминаваме във втори вид. Когато е направен контакт с извънземните – това е трети вид. Следващото ниво, отвличане, е четвъртият вид. Винаги е било трудно да се документира среща с извънземни ... до сега.
Изграден по уникален начин за жанра, "Четвъртият вид" е провокативен трилър, действието на който се развива в днешно време в Ном, Аляска, където – тайнствено от 1960 г. – разлчиен борй от населението се докладва като изчезнало всяка година. Въпреки множеството разследвания на ФБР в региона, истината не е разкрита.
Тук, в този отдалечен район, д-р Абигейл Тайлър (Мила Йовович) започва да записва сеансите на травматизирани пациенти и неволно открива някои от най-тревожните доказаелства за отвличания от извънземни, които са документирани. Използвайки непоказвани до момента архивни кадри, вградени във филма, "Четвъртият вид" показва ужасяващи разкрития от свидетели. Техните срещи с извънземни имат притеснително много идентични детайли, чиято автентичност се разследва във филма.
и на мен ми е интересно да разбера за този филм, но като гледам - мнения различни ... и аз знам, че е по-действителен случай (някои кадри) и сега да питам - аз не си падам по такива психарски филми и би ли бил страшен за човек, като мен?
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
http://www.nanoset.net/torrent/10/21...-DVDRip%20XviD
това е страшен филм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3