Не знам къде да пусна тази тема ,но понеже орифлейм е козметично списание затова реших тук.
Потърсих новия каталог в интернет ,но намирам само стария .
Помощ![]()
Към модераторите : Като ми дадат отговор ,ако ми дадат де ,моля да бъде заключена![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
http://bg.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml
Това е каталогът в момента..![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Защото аз днес гледах един с една жена с анцунг ,ама искам отново да разгледам .
Той да не е стария o.O
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Това е старият ... аз днес гледах новия ( има много добри оферти в мини катологаПървоначално написано от silviau66
)
Оо това е следващия каталог, който си гледала..Амм.. ще можеш да го разгледаш мисля, че в понеделник..
Смисъл в интернет.. Този каталог, който ти пратих сега в сайта е до 28 февруари включително и на 1ви вече ще можеш да разгледаш и другия в сайта..
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Гаранция ти давам, че това, което пратих току що е текущия каталог, който изтича утре..Първоначално написано от darka1
Просто консултантите получават по-рано каталозите за следващия период..
И затова са ти го дали.. иначе днес напримерне можеш да пуснеш поръчка от този каталог със жената със анцунга..
Едит.. Мога ли да полюбопитствам какво сте си харесали..Ако не е тайна разбира се..
![]()
(music)
ахам , мерсии ..
харесах си колие "графики" и мн неща![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ахамм..Първоначално написано от teenems
Надявам се да съм помогнала..
![]()
(music)
Първоначално написано от silviau66
Амиии ...има хубави гланцове и евтини парфюмчета ... харесах си един спрей за лесно разресване на коса![]()
Може ли да намериш представител в сайта,защото си харесах едни сенки а непознавам никого който да е представител?
Може ли да намериш представител в сайта,защото си харесах едни сенки а непознавам никого който да е представител?