.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Любов или приятелство?

Здравейте теен читатели! Тъй като казват че не e лошо да чуеш и чуждото мнение и за това ще ви разкажа моята история накратко:
    С едно момче се познаваме от 3 години, ходихме 4 месеца и се обичахме много, но се разделихме защото нашите не одобрябаха връзката ми с него.От няколко месеца насам с него поддържаме приятеска връзка- илзизаме 2-3 пъти в седмицата, приказваме си, той ми споделя неща, аз на него също...но има неща които ме карат да се чудя дали изпитва нещо повече към мен освен приятелство, например: Той винаги е мил с мен; на този Свети Валентин ми подари гривничка; когато говоря с друго момче го усещам че ревнува, защото ме изпоглежда мен и момчето изпод око; запознаме с майка си..винаги се опитва да ме закриля...ii така...но да речем два дни подред вече бяхме се уговорили да излезем но той не дойде на нито един от тези 2 пъти-и за сега незнам каква е причината(защото не сме се видели)..И въпросът ми е такъв: Какво мислите вие-изпитва ли към мен приятелски чувства или нещо повече?...защото аз все още не мога да преценя..

Мерси предварително!
    Hi!=)

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    След една връзка все за някой ще се окаже "невъзможно" да загърби чувствата си. Мисля,че във вашият случай - това е той.Но това са само догадки. След като нямате проблем със споделянето - поговорете на тази тема. А и ако ти искаш достатъчно силно да си с него вашите ще са ти последният проблем.
    Успех.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ъм.

Щеше да е по-лесно дати кажа ако четях мисли.
    Но е вероятно да те харесва.

Но е вероятно да е женчо.

Вероятно е и да си въобразяваш.

Вероятно е да спра да пиша глупости.

Не знам. Питай го.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Сигурно те харесва ... но каква полза от това ?

Вие сте скъсали заради ваще ... ся к'во ще тръгнете пак.... за да скъсате пак? ... само на мен ли ми изглежда нелогично?

или си оставате само приятели....
    или повече не си виждате....

=)

Цитирай Първоначално написано от DoctorMouse

Вие сте скъсали заради ваще ... ся к'во ще тръгнете пак.... за да скъсате пак? ... само на мен ли ми изглежда нелогично?

на което исках да наблегна е да дам примери как се държи той със мен и как мога да разбера дали изпитва нещо повече към мен..а това за родителите ми вече е минало...сега ако тръгнем нещата ще са по различни
    Hi!=)

лично според мен : имате шанс за втори шанс

Град
    Велико Търново
    по това,което казваш е напълно възможно да те харесва но мож и д ане те харесва ти си човека ,който трябва да знае,все пак го познаваш и трябва да знаеш дали попринцип се дъжи така или го прави само когато харесва някого а и другия вариянт,който аз винаги препоръчвам е просто да го питаш , вяно не сте заедно но това не пречи да си поговорите и да си изясните кой какво чувства

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: =)

Цитирай Първоначално написано от your7shadow
    Цитирай Първоначално написано от DoctorMouse

на което исках да наблегна е да дам примери как се държи той със мен и как мога да разбера дали изпитва нещо повече към мен..а това за родителите ми вече е минало...сега ако тръгнем нещата ще са по различни
    ако го харесваш му кажи,а относно това дали те харесва,не моога да ти кажа,ако искаш го питай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

=)

Искам само да чуя мнения..а това вече какво ще правя аз или той ние ще си решим ...но все пак до тук мерси на всички!
    Hi!=)

Мисля, че има нещо към теб, но не мога да съм сигурна.По-добре поговори с него

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Мисля, че има нещо към теб, но не мога да съм сигурна.По-добре поговори с него
    И аз така мисля!

Авторката спомена в първия си пост, че с въпросното момче са се обичали много на времето... Много е вероятно момчето в момента да продължава да изпитва същите чувства, но да се страхува да не се повтори същата случка като преди... Само предполагам де!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си