.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Помогнете :?

Можете ли да ми кажете нещо повече за КЛЕНБУТОРОЛ-а, неговото действие, страничните му ефекти и дали е хубаво да се използва за секс.

Проблемът ми е,че свършвам сравнително бързо, а приятелката ми иска още секс.Един приятел ми каза да пия 1 хапче кленбутерол преди секс и всичко ще е наред,но ми казаха, че не е много препоръчително.Ако някой може да ми отговори на по горе написаните въпроси или да ми каже някаква техника за забавяне или нещо от сорта за по-бавно свършване ще бъда много благодарен !

Супер фен Аватара на AlokiNn
    1.Сменяй позите по-често
    2.Когато усещаш че свършваш.. вади го за малко
    3.Има специални презервативи с такъв лубрикант
    4.Мисли си за нещо не толкова приятно

Не прави глупости! Практиката му е майката. Остави ги тези хапчета, на дърти години проблеми ще имаш!

Ок заебавам го кленбутерола.А дали ако приятелката ми,която според нейните думи много ме обича,живее за мене, аз съм всичко за нея и така нататък, би ме зарязала ако не е доволна от секса?

Кленбутеролът се използва в спортните среди и доколкото знам е за чистене на мазнини и дава на тялото издръжливст.Например много често бъдещи полицай го взимат след изпитите си.Но за връзката му със секса не съм усведомен....

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Еми свършваш веднъж и продължавате

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кленбутеролът е бронходилататор и е по лекарско предписание- няма да ви го дадат лесно в аптеката.
    Не толерираме подобни теми във форума.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си