- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За първи път на дискотека
На колко годин започнахте да ходите на дискотека? Любопитно ми е затова създавм темата![]()
![]()
![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
3ти клас![]()
Иначе на истинска, нощна т.е след 23.00 отидох за първи път вчера, на 15 съм, но отидох защото една приятелка си празнуваше рождения ден и да я уважа. Иначе не са ми много присърце.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аха .Първоначално написано от DesireToFire
![]()
You're so hypnotising
your touch magnetizing
![]()
![]()
Момиче съм.
Ходила съм един-два пъти.Ако не се лъжа бях седми клас. (също на РД) Не ми харесват особено . .
Ходила съм един път но не ми харесва особенно . После ме боля главата 3 дена![]()
![]()
You're so hypnotising
your touch magnetizing
![]()
![]()
Момиче съм.
А отиди на концерт да видиш как слухът ти се губи в близките 3 дниПървоначално написано от misheli7a
От дискотеката нищо ми нямаше
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Хахахаха убедена съмПървоначално написано от DesireToFire
![]()
![]()
You're so hypnotising
your touch magnetizing
![]()
![]()
Момиче съм.
Ми не помня точно на колко, но пропуснах периода "Амор" и "ДВ" и, когато всички бяха луднали по тях, аз не ходех и не ходя...Откакто станах на 16 ходя чат-пат с приятели в петък-събота на някоя нощна, ама не ми остава много време напоследък. Иначе проблеми с годините нямам, но може би, защото тези, с които ходя са на по 20-25 и мен ме пропускат...![]()
Харесва ми. Поне за една нощ се отърсвам малко от всякакво училище и проблеми... Релакс. После лягам спя и се събуждам в късния съботен следобед.
6ти - 7ми клас някъде ходехме на детска, тогава беше модерно, но не бях очарована и не бях редовна. После реших, че съм голяма за детската дискотека и малка за нощната.
Докато нямах 18 беше голям адреналин да отида на дискотека с батко ми, а сега нямам проблеми да ходя, когато и където поискам
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
За първи път отидох лятото преди 1 клас естесвено със придружител и ест на келеш
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Нямам конкретен спомен, но дори съм работила в дискотека миналото лято.![]()
От 14 ходя сама на нощна е почти 15.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Леле браво на вас от доста малки сте тръгнали ...Аз за сега предпочитам някоя хубава книга която да чета вкъщи или да излеза с приятели по магазините
![]()
![]()
You're so hypnotising
your touch magnetizing
![]()
![]()
Момиче съм.
Ми мен доскоро не ме пускаха. Ама то и дискотеките ни са едни... Супер рядко има проверки.
Ина4е за пръв път отидох преди месец, оттогава съм ходила около 3-4 пъти.
Ами правилно. Не се възхищавай на това от колко малки някои ходят по чалготеки...Първоначално написано от misheli7a
What you give is what you get!
Когато бях на 10 - 11 год. ходих на слънчев бряг с кака да гледам чалга певицата Гергана .
П.П. : Къде е емотиконката с онова човече дето повръща.
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
то къв ти е кефа да идеш на 11 години на дискотека?? Нито цигари, нито пиене, нито тупане... Само няква силна музика ти удря мозъка, че чак някой написа и лятото преди 1 клас...
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Ами 12 годишен мисля че бях , чаках пред дискотеката докато някой познат ме вкара иначе не ме пускаха![]()
То едното не пречи на другото...Въпросът е да намериш някакъв баланс, да не се получи дискотеките с приоритет...Първоначално написано от misheli7a
![]()
Ами то и мене не ме пускат .... а и без друго нямам голям зор да ходя по дискотеки като слушам по новините какво става там ...Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
![]()
![]()
You're so hypnotising
your touch magnetizing
![]()
![]()
Момиче съм.
Какао беше голям хит по едно време...защо го затвориха?![]()
И на кое викате старата Ялта? Аз от както я знам, си е все това на СУ...Но аз и не ходя много по техно/хаус/етц места де...![]()
Продиджи бяха мега-хипер-ултра-вървежни когато бях 7 клас. Тогава ходих и на някакви дискотеки и ги слушахме. Имах едно шрено горнище на анцуг адидас и с него...
Сега като се сетя и
фейспалм
![]()
Grumpy old madman
Чудя се обаче дали някой им вярва на всички дето разправят че на 13 ходят на нощни![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ходих за първи път 8-9 клас на детска и то за кратко.
на истински дискотеки ходя от 17 годишна и то не твърде често. сега когато имам възможност винаги ходя, но това за жалост е твърде рядко ;/ особено както имам толкова много да уча