- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалки !!!
Добре зна4и интересно ми е вашите на4ини да впе4атлите моми4е как се отнасяте какво говорите вие ли правите първата кра4ка или 4аката някое моми4е да ви хвърли поглед и се впускате в приклю4ения общо взето разкажето подробно как проти4а ако мога така да се изразя свалката ви.......
Аз примерно оби4ам да разговарям насаме с моми4ето пример на парти сте и намирам на4им да говорим да се опознаем...
може би ще кажете 4е темата е истъркана и тъпа но нека обменим опит...
``No Weakness``
Прайш се на веселяк , побъркан психопат... но в никъкв случай не на НАХАЛНИК с високо САМОЧУСТВИЕ ! ... щипка комплименти ... голяма доза директност и смелост ... и до 15 минути си в кенефа да са натискате
![]()
![]()
виж сега макар и да съм момиче мога да ти дам съвет.Разбира се,че трябва да направиш първата крачка,защото някой момичета само това чакат.
ами аз съм момиче ама например никога не бих обърнала внимание на някой нахакан смотаняк дето си мисли че ще му падна в краката и че може да покори всяка. Никога не бих обърнала внимание на някой грубиянин,на някой който се прави на големия разбирач и се хвали постоянно. Бих обърнала внимание на някои симптаяга които е противоположност на това което написах по горе. На момче което се държи нормално, истински , което не пуска някви тъпи изтъркани лафове и бих обърнала внимание на момче което не се опитва по всякакъв начин с някви тъпотии да му обърна внимание. Напротив нарочно не бих го погледнала дори. Има и още .. Е за сега на никой др не бих обърнала внимание освен на моето момче ама да си кажа мнението де : )
Ами то си става спонтанно, не можеш да правиш схеми предварително как да се държиш към даден човек, за да го впечатлиш![]()
направо ми взе думитеПървоначално написано от anonimchetou
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Държа се мило с момичето което ме превлича,в никакъв случай не досаждам,а просто отделям повече време на нея,по скайп или facebook разни простотиики,ако има проблем и помагам,изслушвам,ако иска да правим нещо неотказвам,по чалгите по наблизичко до нея,ако на масата в бара (кафенето) няма място или и правя или ставам...абе се класически работи НЕ СЪВРЕМИННИ - тоест като глупаците които се държат просташки,глупаво и смешно и използват фрази като - К`фо стаа ма, еи шшу ела тука ма и т.н. ! А ако става въпрос за свалка като само за вечерта .. тогава се държа по-мръснишко![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Аз съм момиче, но все пак да кажане трябва да бъдеш нахален досаден и лесен това са 3те неща, които дразнят едно нормално момиче.. заговаряй я от време на време.. излесте на среща, но не веднага освен ако не си забелязал, че и тя има интерес към теб.. и направи първата крачка ТИ!
Усмихвай сеее дори на сънн
Първоначално написано от BlueParadise
еее де и тоя дет аз харесвам се държеше така с мен, той па само ме бъзика, стряска, взима ми нещата...не схващам кво иска...често си мисля, че не ме понася, но пък що тогава да ми обръща толкоз внимание...но наистина най-много момче може да ме впечетли, като е мил, помага ми, кавалер е...ноо iii има голямо чувство за хумор и мога да се забавлявам с него!
Нямам какво повече да добавяПървоначално написано от anonimchetou
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!