- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко тъпо ? дайте съвет
Значи днес едно момиче ми каза че ме харесва и ме попита след това аз какво изпитвам и й казах,че ако кажа не ще излъжа - готина е,но й казах също,че не знам точно какво изпитвам,но да си кажа чесно,не я харесвам много,а тя наистина е супер парче,харесвана е много,пишат й постоянно,заглеждат , постоянно,по баровете и дават пари докато върти дупето даже,но мен ме кефи като зо 1-2 пъти (досещате се ... ) а дори не знам дали ще е готова за секс,защото сме си говорили с нея на такава тема и тя ми каза,че най-важното преди да направи това нещо е доверието в момчито,а аз съм в такъв период кадето не искам много сериозни връзки,в момента съм разхайтен,докато тя ще се отдаде на връзката и все още може да не е готова за секс,включвам секс-а не защото е най-важен,но ви казах,че съм в такъв период .. кадето искам нещо за 1-2 пъти.. всеки мъж има нужда от това.. просто от една страна искам да пробвам а от друга не...знам,че ще прозвучи грозно,но я искам за бройка..а знам,че така ще я нараня...но ако пробвам може е чувствата ми да пораснат... Та ако можете да ми дадете някакъв съвет лл
![]()
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Като си в такъв период.. има си момичета за тази работа..
Недей да подвеждаш момичето като ти е изяснила, че иска по-сериозни отношения.. :]
Момичето ти е казало, че те харесва, а ти я искаш само за бройката.
Тя (до колкото е възможно) е сериозна, ти - не.
Не я разигравай и й кажи какви са ти намеренията, а ако искаш да пресипш с някое момиче 2-3 пъти просто намери такова със сходни желания.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
бъди честен с нея,както е тя с теб,не я разигравай,не знаеш,колко е важно за едно момиче първия път(по думите ти помислих,че е девствена)намери си някой курвичка и тва е![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пффф загорял си ми се струва
ОДИН!!!
Първоначално написано от soul1199
Да живее рока (rock)(rock)(rock)
Ех.....защо винаги готините момичета дето всички ги искат се хвърлят на такива дето ги искат за бройка... Не искам отговор. просто реторичен въпросХубаво е поне, че не я лъжеш и да се възползжаш от нея за да си задоволиш физическите нужди. Нека да е с някое друго момче което наистина има чувства към нея.
+Първоначално написано от darkPaladin
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Благодаря,на всички за помощта,всичко и казах. Казах и,че просто нямам желание да започвам сериозна връзка докато тя точно обратнота ии още,но най-важното е,че ме разбра и всичко е ОК.. !
Правилно си постъпил.
![]()
За бройка можеш да си намериш доста момиченца вечерно време из дискотеките.
Възможно е да тръгнеш с нея заради секса и с течение на времето да се влюбиш:P
А след време като ти дойде акъла в главата как ще съжаляваш че си я изтървал...![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Даа..и това е мнаго възможно,и това съм си мислил..Първоначално написано от Faces
,но сега не я харесвам и си живея за мига...
еми така е по-добре,от колкото да заблуждаваш момичетоПървоначално написано от BlueParadise
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!