Значи днес едно момиче ми каза че ме харесва и ме попита след това аз какво изпитвам и й казах,че ако кажа не ще излъжа - готина е,но й казах също,че не знам точно какво изпитвам,но да си кажа чесно,не я харесвам много,а тя наистина е супер парче,харесвана е много,пишат й постоянно,заглеждат , постоянно,по баровете и дават пари докато върти дупето даже ,но мен ме кефи като зо 1-2 пъти (досещате се ... ) а дори не знам дали ще е готова за секс,защото сме си говорили с нея на такава тема и тя ми каза,че най-важното преди да направи това нещо е доверието в момчито,а аз съм в такъв период кадето не искам много сериозни връзки,в момента съм разхайтен,докато тя ще се отдаде на връзката и все още може да не е готова за секс,включвам секс-а не защото е най-важен,но ви казах,че съм в такъв период .. кадето искам нещо за 1-2 пъти.. всеки мъж има нужда от това.. просто от една страна искам да пробвам а от друга не...знам,че ще прозвучи грозно,но я искам за бройка..а знам,че така ще я нараня...но ако пробвам може е чувствата ми да пораснат... Та ако можете да ми дадете някакъв съвет лл