Цитирай Първоначално написано от onestar
Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
Цитирай Първоначално написано от blader
Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
Трябва да си гъзарче дет не го е*е за момичетата и тогава ще те приемат за нещо повече от приятел...
мисля че има прекалено много такива...жалка картинка...
както казах не смятам да се променям като същност...не виждам нищо хубаво в това да си изтъкваш често преувеличените плюсове пред момичетата само с цел да ги впечатлиш...много е...фалшиво...
Напълно съм съгласен просто виждам че момичетата гледат само това (поне повечето които познавам) Аз също не смятам че трябва да се правиш на нещо повече от колкото си само и само да впечатлиш едно момиче ... просто ми писна аз да бъда наранения и мисля да стана от тези нее*ателните
... Вследствие, на което, ще изгубиш много... и после няма да можеш да си го върнеш.

Онова за отчаянието... не исках да прозвучи така сякаш изглеждаш такъв. Май не го казах както трябва. Нищо, остави... и да, няма смисъл... просто живей живота си.

Колкото за външността... ако едно момиче хареса държанието ти, характера ти, от толкова голяма значение ли ще бъде как изглеждаш физически? (Ъ, глупав (или по-скоро реторичен) въпрос. Факт е, че всяко второ момиче гледа външността и не й пука за останалото).

Е, ясно ти е че имайки в предвид това и познавайки себе си... трудно ще намериш половинката си. Но това далеч не трябва да те отказва...
Успехи..
о...ами не...не ме отказва в никой случай тъй като както споменавам и в началния пост съм непоправим романтик и си вярвам в любовта...нищо че тя се случва само на другите около мен...не мисля че ако се откажа и казвам неща от рода на 'няма любов...' ще си помогна много...просто...съм сам...
колкото до външността...казах че не смятам че съм надарен със завидна красота но поне изглеждам по-различно от мнозинството банално еднакви типове около мен...а и приятелите ми постоянно се мъчат да ме убедят че определено не е в това проблема...