Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
Човече, ти не си романтик, ти си най-обикновен бъзльо. Шубе те е да изплюеш камъчето, че харесваш някое момиче. Ето и за това продължаваш да си все на сухо. Твърде много мислиш, твърде много се обясняваш и докато се усетиш вече си в графата приятели. В крайна сметка не ми стана ясно дали въобще някога си споделил на момиче, че го харесваш. Само с лафчета и това да си играеш на интелигентен шут не ти помага. Твоята ситуация е абсолютно същата като в тази тема. Няма да се повтарям защото бих те посъветвал с абсолютно същото, което казах и на другия автор. Прочети мнението ми там и въобще проследи цялата му тема.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#6895183
Успех и горе главата, никога не е твърде късно.
ъъъъ...четейки темата на пича установих че той си е харесвал конкретно момиче което обаче у е резнало крилата в полет...и не му се е случвало само веднъж...аз не съм в подобно положение...всмисъл...призна вам..твърде срамежлив съм но не ме е страх че ще ме отрежат а че ще се отрежа сам изтърсвайки някоя глупост...навик и е особено в компанията на момичета...
обаче открих една много съществена разлика между моето и неговото положение и най-вече начин на възприемане на нещата...той за разлика от мен е склонен да обвинява някого и това доколкото видях са така наречените 'лоши момчета'...но аз не обвинявам никого...просто споделях недоволството си от това че съм сам и неразбирането за причините да е така при положение че не съм затворен в себе си и некомуникативен...просто срамежлив...дори са ми казвали че е сладко...и най-вече...нямам нищо против това момичетата да се мъкнат с пичове като които аз никога няма да бъда и определено не бих използвал изрази от сорта на 'хора които изпъкват с простотията си...' и 'поне имам умствен запас...' или каквото там беше...не мога да давам оценки за себе си или другите...затова просто не коментирам интелектуалните заложби на типовете около мен тъй като не смятам че аз изпъквам с големи такива...и все пак...едното себеуважение не ми позволява да се нарека тъп...