Цитирай Първоначално написано от dimi93
Според мен ти си един скрит комплексиран гей! Защо не сложи в подписа си снимка на нещо, което харесваш, а на нещо което мразиш! Представи си, че това е голяма обида към хората които харесват даденото нещо, и те те намразват още преди да са те опознали (както и ти тях). Пфх за това България е на това дередже, никой не уважава мнението и вкуса на другия! Всеки убижда нещо и си знае своето... пълна простотия! Добре не харесваш това нещо, но представи си, че има такива които го харесват и то е направено за тях - защо не се научите да уважавате вкуса на другите!?
aко бях комплексар щях да напиша че мразя хората които обичат музиката на токио хотел и самата група...аз не мисля че твърдя нещо подобно...
определено точно аз не съм нетолерантен...най-вече в случая...ако страничен човек види това и види кой раздава обиди то не мисля че ти ще излезеш прав/а...не харесвам музиката на токио хотел...против тях нямам нищо...нито против хората които ги слушат...имам приятели които са им фенове...
отделно от това...като съм написал 'притежател съм на 130 декара краставици' но всъщност не съм това прави ли ме лъжец,измамник и нечестен човек?...не мисля че неща от такова естество трябва да се взимат толкова на сериозно...всеки слуша,гледа,харесва,не харесва или е безразличен към това което той или тя си реши...и както аз не съм тръгнал да обиждам и обвинявам някого заради вкусовете му така не смятам че е зряло и ти да го правиш...с обвиненията си към мен че съм нетолерантен и не съм отворен към чуждото мнение или по-скоро с начина по който ги формулира ти демонстрира мого по-голяма нетолерантност...и не намирам къде точно е намесена комплексарщината в това да не харесвам музиката на токио хотел?...'комплексар' в последно време е чето използвана и рядко разбирана дума... а аз смятам че комплекси се получават тогава когато като мярка за собственото си щастие използваме съизмерването му с това на другите...а аз не се сравнявам с Бил Каулиз и компания...просто не харесвам музиката им...ако заради тези причини ти ме наричаш 'комплексиран гей' то това говори страшно лошо за тебе...