.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Абе то в чужбина хубаво, ама не можеш да отидеш, само защото знаеш езика. Не винаги той ти помага. Сестра ми завърши езикова, отиде в Германия и сега там учи немска икономика. И какво и помогна езика в тоя случай, като халхабер си няма от икономика. Като си влязъл в ПМГ не съжелявай. Математиката ще ти помогне.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Естествено че МГ е в пъти по-добър вариант. И не става въпрос само за това че може да използваш математиката. Като цяло там получаваш страхотна подготовка по всички останали предмети. Аз като съм в МГ от 5. клас да не мислите че тогава съм си мечтала да следвам икономика. Целите ми са напълно различни, но образованието което ще получиш ще ти помогне в почти всичко което избереш.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Вие като сте такива глупави лишпери,ако ще и ядрена физика да учите пак ще рините лайната

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Вие като сте такива глупави лишпери,ако ще и ядрена физика да учите пак ще рините лайната
    Като си се хванал на хорото, играй го докрай! Като ше се правиш на интелигентен, бъди такъв до края и пиши специАлност правилно
    Не знам кой-какво ще рине, но знам, че ти излизаш от университет в България със специалност Икономика, заедно с още хиляди...и ставаш...секретарка
    Те така!

Цитирай Първоначално написано от blackydesign
    Като си се хванал на хорото, играй го докрай! Като ше се правиш на интелигентен, бъди такъв до края и пиши специАлност правилно
    Не знам кой-какво ще рине, но знам, че ти излизаш от университет в България със специалност Икономика, заедно с още хиляди...и ставаш...секретарка
    Майка ти може да стане магистрална фея,но аз имам акъл колко 5 като теб + цялата ти рода .

Когато ти налеят акъл и докажеш,че си достатъчно умен пак пиши.Аз спирам да се занимавам с миндили

Цитирай Първоначално написано от blackydesign
    Майка ти може да стане магистрална фея,но аз имам акъл колко 5 като теб + цялата ти рода .

Когато ти налеят акъл и докажеш,че си достатъчно умен пак пиши.Аз спирам да се занимавам с миндили
    Имаш ли идея колко се излагаш?! Ако имаше акъл колкото 5 като мен + цялата ми рода, нямаше да си на 20тина години и да пишеш по тийнейджърски форуми Пък аз и родата ми колко акъл имаме никак не ти влиза в работата. Още по-малко те интересува майка ми какво работи... Смешен си в опита си да бъдеш интересен и забавен... "много като тебе вече плакаха" Ще си намериш майстора... пък светът е малък...
    Те така!

Пфахахахахахахахаххахахах хаа
    Кой те излъга че съм на 20 години бе малоумник

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    аз пък съжалявам че се записах в стротиелен техникум.... защото математиката не е на нивото което ми трябав за напред ако знаех това щях да си влезна в математическа гимназия ама ся един голям ... ме чака !
    Затова не се подлъгвай по това че в строителните техникуми ти обещават професия . Тя се получава в 13 клас и за да я вземеш си скъсваш гъза с механика
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Пфахахахахахахахаххахахах хаа
    Кой те излъга че съм на 20 години бе малоумник
    Oф, скучен си ми... Не си ми в категорията, оставям те да се мислиш за много велик iSiktir
    Те така!

хАХАХА,не знае какво да каже говното.На 17 съм бе тъпако

Оставям те с надеждата да се самоубиеш и няма да те коментирам повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си