- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дали не се прецаках малко?
Абе то в чужбина хубаво, ама не можеш да отидеш, само защото знаеш езика. Не винаги той ти помага. Сестра ми завърши езикова, отиде в Германия и сега там учи немска икономика. И какво и помогна езика в тоя случай, като халхабер си няма от икономика. Като си влязъл в ПМГ не съжелявай. Математиката ще ти помогне.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Естествено че МГ е в пъти по-добър вариант. И не става въпрос само за това че може да използваш математиката. Като цяло там получаваш страхотна подготовка по всички останали предмети. Аз като съм в МГ от 5. клас да не мислите че тогава съм си мечтала да следвам икономика. Целите ми са напълно различни, но образованието което ще получиш ще ти помогне в почти всичко което избереш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Вие като сте такива глупави лишпери,ако ще и ядрена физика да учите пак ще рините лайната
Като си се хванал на хорото, играй го докрай! Като ше се правиш на интелигентен, бъди такъв до края и пиши специАлност правилноПървоначално написано от remix1912
Не знам кой-какво ще рине, но знам, че ти излизаш от университет в България със специалност Икономика, заедно с още хиляди...и ставаш...секретарка![]()
Те така!
Майка ти може да стане магистрална фея,но аз имам акъл колко 5 като теб + цялата ти рода .Първоначално написано от blackydesign
Когато ти налеят акъл и докажеш,че си достатъчно умен пак пиши.Аз спирам да се занимавам с миндили
Имаш ли идея колко се излагаш?! Ако имаше акъл колкото 5 като мен + цялата ми рода, нямаше да си на 20тина години и да пишеш по тийнейджърски форумиПървоначално написано от remix1912
Пък аз и родата ми колко акъл имаме никак не ти влиза в работата. Още по-малко те интересува майка ми какво работи... Смешен си в опита си да бъдеш интересен и забавен... "много като тебе вече плакаха"
Ще си намериш майстора... пък светът е малък...
![]()
Те така!
Пфахахахахахахахаххахахах хаа
Кой те излъга че съм на 20 години бе малоумник
аз пък съжалявам че се записах в стротиелен техникум.... защото математиката не е на нивото което ми трябав за напредако знаех това щях да си влезна в математическа гимназия ама ся един голям ... ме чака !
Затова не се подлъгвай по това че в строителните техникуми ти обещават професия . Тя се получава в 13 клас и за да я вземеш си скъсваш гъза с механика![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Oф, скучен си ми... Не си ми в категорията, оставям те да се мислиш за много великПървоначално написано от remix1912
iSiktir
![]()
Те така!
хАХАХА,не знае какво да каже говното.На 17 съм бе тъпако
Оставям те с надеждата да се самоубиеш и няма да те коментирам повече