Възгледите са си мои и добре си знам пътя, по който съм тръгнал. Като казах, че не си се ориентирал имах впредвид, че не си огледал вратите, които математиката ти отваря. Понеже изказваш мнение в темата, реших че си се ориентирал към този предмет.

Значи за теб с математика не се продължава към икономиката, защото "Икономика само с математика няма да те бъде", но химик може да излезеш. А химия само с математика става "ще я бъде ли"? Не знам какво парче съм, но поне не си противореча.

Записал си специалност икономика+информатика и ми говориш, че не е нужна математиката. Еби му мамата, тва е дефиницията за нужда от математически алгоритми.

Докато още не съм избягал от коментара за това какво парче съм, намисли си дали ще коментираш кандидатстването с елементарната математика или професионалната реализация с елементарната математика. Естествено, че за да станеш инжинер ти трябва допълнителна квалификация. Както и да станеш икономист. Както и информатика.

Трябвало елементарна математика за специалностите (връщам се на първият ти пост). Икономиката ще те сблъска с матрици и функции, информатиката със сяква математика, строителството с едно прекрасно интегрално смятане.

В крайна сметка пича питаше дали може да кандидатства с математика в България и да се реализира. Всеки изказва свойто мнение. Аз казвам да, защото голяма част от родата и доста познати са се реализирали точно с математика в България - като икономисти, като инжинери, като програмисти, като учители.

Айде със здраве !