.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Проблем с целувките

Здравей, др. Тийн! Много те моля да ми отговориш! Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ... Той е такъв: 1. Не съм се целувала, а почти всички мои приятелки са се се целували, 2. Харесвам едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен и ако се получи между нас, той сигурно се е целувал, а аз НЕ и 3. Много искам да се целувам, но се притеснявам прекалено много за това как ще стане, къде ще стане, по какъв начин ще стане. Много ми е гадно, защото не знам как да се целувам. Не знам как се прави всичко това. Моля те, помогни ми!!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Проблем с целувките

Цитирай Първоначално написано от mixi2223
    Здравей, др. Тийн! Много те моля да ми отговориш! Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ... Той е такъв: 1. Не съм се целувала, а почти всички мои приятелки са се се целували, 2. Харесвам едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен и ако се получи между нас, той сигурно се е целувал, а аз НЕ и 3. Много искам да се целувам, но се притеснявам прекалено много за това как ще стане, къде ще стане, по какъв начин ще стане. Много ми е гадно, защото не знам как да се целувам. Не знам как се прави всичко това. Моля те, помогни ми!!!
    1.И кво като не си се целувала ?..И това ще се случи..
    2.Отначало и той не знаел да се целува,нали ? Отдаваш се на момента и това е..
    3.Изобщо не се притеснявай..Никой не се е родил научен..
    Отпускаш се,и се отдаваш на момента..Целувката няма правила = то си идва отвътре..Направи го,без да мислиш,че не можеш за се целуваш
    Успех !!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Виж,нищо сложно няма!Знам,че ще ти е притеснително,но като мине ще се облекчиш..Спомням си моя първи път изобщо не беше като хората,а момчето си беше много опитно..Лесно е просто се отпускаш и оставяш езика да те води..няма правила..След това ти става лесно..Повярвай ми нищо сложно няма! :P

Re: Проблем с целувките

Цитирай Първоначално написано от mixi2223
    Целувката няма правила = то си идва отвътре.
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

mii kato se celuna s nqkoe mom4e posle ne iska toi da me celune i neznam kakvo e
    wetside connection!!!!!!!! (finger) ice cube nigga!!!!!!!!! - Dis what you po on da ground an shih when people can't be dere wit ya - Drinks an shih like Gin an Juice - punk beeatch!

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    Цитирай Първоначално написано от hiphop4eto
    mii kato se celuna s nqkoe mom4e posle ne iska toi da me celune i neznam kakvo e
    хммм... мислила ли си, че може да е от тееебе???
    времет0 тu uztuча

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    абее вие за най-лесното нещо сте тръгнали да ми се вайкате... еми гнявите се там тва ее... не очаквай да стане като по филмите... ако не от 1 път-ще стане от 2
    времет0 тu uztuча

Град
    Plovdiv
    1936

Целувка бля бляя бляя

Бля Бля какво сложно има ?
    Сега каквото и да ти кажем ти после
    кат тръгнеш да се целуваш какво мислиш че
    ще си спомниш ..
    Просто ще ти дойде отвътре :P не е сложно никой не
    се е родил научен хайде Успех

Супер фен Аватара на sunshine955
    когато наистина харесаш някой няма да ти пука от нищо..
    секи се целува различно
    така че не се притеснявай просто го целуни и готово

Град
    Tübingen Germania
    и аз не съм се целувала и кво умряла ли съм ами не, защото аз не искам просто да се целуна с някой за да мога после да кажа оо и аз съм се целувала чакам човека в който ще се влубя наистина...само и само да се целуваш си готова за всеки нали??? а не искаш ли целувката да е с лубимия човек?

ама колко такива теми имаа.. : ) айде карай

Защо не го помолиш да те научи момчетата обичат тва.
    Или му кажи че отдавна не си се целвала и после той сам ще разбере смисъл ще си личи ако му е харесало
    оф дано ме разбра .
    се пак най важното е че се харесвате. Да не ти пука

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Целувка бля бляя бляя

Цитирай Първоначално написано от bebencetyy
    кат тръгнеш да се целуваш какво мислиш че
    ще си спомниш ..
    Ами сигурно ще ги научи наизуст
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ми то ще ти дойде отвътре
    к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго

БЕЗ ДА СЕ ОБИЖДАШ : що не помолиш някоя твоя приятелка дето се е целувала преди да те научи или просто и кажи че искаш да разбереш дали е готино да се целуваш с момиче .. ддз нещо такова така или иначе света доста се обърка.. няма да си първата нито последната ..
    но ако те е срам толкова много...
    нз миличка може би още не си готова ..
    ние тука не можем да ти кажем - направи така и така..

както ти дойде от вътре..

НЯМА ПРАВИЛА ЗА ЦЕЛУВАНЕ

moqta purva celuvka be6e golqm proval ama kolko 6te ima sled tova ne se pritesnqvai probvai ne e tolkova stra6no. aide i yspeh

Ами за мен не беше проблем да срамувах се но аз казах на моя приятел не съм се целувала не знам какво е така че ще ме търпиш а той се целуваше толкова хубаво после аз се отпуснах и така всичко стана но нали скъсахме след време ии се появи ново момче ам то също по голямо и аз ужас страх боже забравила съм боже еди какво си ам какво стана отпуснах се поех си въздух и казах майната му да не би той да е бил научен и започнахме за 2-3 секудни така и аз си измислях оправдание от страх но честно казано ако това е момчето за тебе ако ти го обичаш просто се отстави на вълнението нека той започне а ти да довършиш
    Знам може би е трудно така като четеш какво ли си казваш лесно им е на думи,но всеки минава през това след време като се сетиш ще почнеш да се смееш.
    НО винаги има първи път

УСПЕХ

Хммм... Аз честно казано съм момиче и съм пробвала с една моя приятелка Смятам както и другите,че няма защо да се притесняваш!

Еми няма точно нещо,което да наизустяваш-въртиш си езика на където свариш,както си искаш-е, не да му олигавиш зъбите... Кажи на момчето,че не си се целувала и той,ако наистина изпитва някакви чувства към теб,ще ти помогне. Примерно ще тръгне да те целуне,ти няма да се дръпнеш и когато всичко започне ти просто движи езика си,ама не бъди скована.
    Ако искаш пробвай тези работи,на мен ми ги бяха казали,ама не ги изпробвах:
    1.Напълни една чашка с вода,пъхни кубче лед вътре и се опитаи да го изкараш само с език,без да всмукваш или подобни такива..
    2. Вземи един домат,направи малка дупчица вътре,пъхни си езичето вътре и прави различни опити-експериментирай върху домата (който играе ролята на уста)
    Незнам дали ти помогнах някак,ама...

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Това последното ме уби :P .. поцелувай се с някого и или с приятелка и преди това си измий зъбите и си готова !

първо докоснете леко устните си а ако момчето е по - високо още по добре и всичко ще потръгне но да знаеш не си отваряй устата като жаба и не бързай веднага да му пускаш език успех

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    И мен ме беше срам първия път... ноо после се отпуснах ии..

Тъъ.. да не ти пука от нищо, мляскайте се всеки път като за последно !!
    Дрън-дрън

Допреди 1-2 месеца и аз се чувствах така и аз се влюбих в едно момче което е с 2 години по-голямо,и аз не се бях целувала преди това
    Всичко се случи много бързо и дори не усетих кога се целунахме (за щастие и той има чувства към мен ).Ще видиш че когато му дойде времето ще забравиш всички съвети които ти дадем
    И не се притеснявай от това,че той се е целувал и преди,едва ли ще е проблем
    Успех

Няма научаване, идва ти вътрешно . :P

Мега фен Аватара на teenems
    или гледай клипчета ;дд
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си