- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с целувките
Здравей, др. Тийн! Много те моля да ми отговориш! Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ... Той е такъв: 1. Не съм се целувала, а почти всички мои приятелки са се се целували, 2. Харесвам едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен и ако се получи между нас, той сигурно се е целувал, а аз НЕ и 3. Много искам да се целувам, но се притеснявам прекалено много за това как ще стане, къде ще стане, по какъв начин ще стане. Много ми е гадно, защото не знам как да се целувам. Не знам как се прави всичко това. Моля те, помогни ми!!!![]()
1.И кво като не си се целувала ?..И това ще се случи..Първоначално написано от mixi2223
2.Отначало и той не знаел да се целува,нали ? Отдаваш се на момента и това е..
3.Изобщо не се притеснявай..Никой не се е родил научен..
Отпускаш се,и се отдаваш на момента..Целувката няма правила = то си идва отвътре..Направи го,без да мислиш,че не можеш за се целуваш
Успех !!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Виж,нищо сложно няма!Знам,че ще ти е притеснително,но като мине ще се облекчиш..Спомням си моя първи път изобщо не беше като хората,а момчето си беше много опитно..Лесно е просто се отпускаш и оставяш езика да те води..няма правила..След това ти става лесно..Повярвай ми нищо сложно няма! :P
Първоначално написано от mixi2223
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
mii kato se celuna s nqkoe mom4e posle ne iska toi da me celune i neznam kakvo e![]()
wetside connection!!!!!!!! (finger) ice cube nigga!!!!!!!!! - Dis what you po on da ground an shih when people can't be dere wit ya - Drinks an shih like Gin an Juice - punk beeatch!
хммм... мислила ли си, че може да е от тееебе???Първоначално написано от hiphop4eto
времет0 тu uztuча
абее вие за най-лесното нещо сте тръгнали да ми се вайкате... еми гнявите се там тва ее... не очаквай да стане като по филмите... ако не от 1 път-ще стане от 2
времет0 тu uztuча
1936
Бля Бля какво сложно има ?
Сега каквото и да ти кажем ти после
кат тръгнеш да се целуваш какво мислиш че
ще си спомниш ..
Просто ще ти дойде отвътре :P не е сложно никой не
се е родил наученхайде Успех
когато наистина харесаш някой няма да ти пука от нищо..
секи се целува различно![]()
така че не се притеснявай просто го целуни и готово![]()
и аз не съм се целувала и кво умряла ли съм ами не, защото аз не искам просто да се целуна с някой за да мога после да кажа оо и аз съм се целувала чакам човека в който ще се влубя наистина...само и само да се целуваш си готова за всеки нали??? а не искаш ли целувката да е с лубимия човек?![]()
ама колко такива теми имаа.. : ) айде карай![]()
Защо не го помолиш да те научи момчетата обичат тва.
Или му кажи че отдавна не си се целвала и после той сам ще разбере смисъл ще си личи ако му е харесало
оф дано ме разбра .
се пак най важното е че се харесвате. Да не ти пука![]()
![]()
Ами сигурно ще ги научи наизустПървоначално написано от bebencetyy
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ми то ще ти дойде отвътре![]()
к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго
БЕЗ ДА СЕ ОБИЖДАШ : що не помолиш някоя твоя приятелка дето се е целувала преди да те научи или просто и кажи че искаш да разбереш дали е готино да се целуваш с момиче .. ддз нещо такова![]()
така или иначе света доста се обърка.. няма да си първата нито последната ..
но ако те е срам толкова много...
нз миличкаможе би още не си готова ..
ние тука не можем да ти кажем - направи така и така..
както ти дойде от вътре..
НЯМА ПРАВИЛА ЗА ЦЕЛУВАНЕ![]()
![]()
moqta purva celuvka be6e golqm proval ama kolko 6te ima sled tova ne se pritesnqvai probvai ne e tolkova stra6no.![]()
aide i yspeh
Ами за мен не беше проблем да срамувах се но аз казах на моя приятел не съм се целувала не знам какво е така че ще ме търпиш а той се целуваше толкова хубаво после аз се отпуснах и така всичко стана но нали скъсахме след време ии се появи ново момче ам то също по голямо и аз ужас страх боже забравила съм боже еди какво си ам какво стана отпуснах се поех си въздух и казах майната му да не би той да е бил научен и започнахме за 2-3 секудни така и аз си измислях оправдание от страх но честно казано ако това е момчето за тебе ако ти го обичаш просто се отстави на вълнението нека той започне а ти да довършиш
Знам може би е трудно така като четеш какво ли си казваш лесно им е на думи,но всеки минава през това след време като се сетиш ще почнеш да се смееш.
НО винаги има първи път
УСПЕХ![]()
![]()
![]()
Хммм... Аз честно казано съм момиче и съм пробвала с една моя приятелкаСмятам както и другите,че няма защо да се притесняваш!
![]()
Еми няма точно нещо,което да наизустяваш-въртиш си езика на където свариш,както си искаш-е, не да му олигавиш зъбите...Кажи на момчето,че не си се целувала и той,ако наистина изпитва някакви чувства към теб,ще ти помогне. Примерно ще тръгне да те целуне,ти няма да се дръпнеш и когато всичко започне ти просто движи езика си,ама не бъди скована.
Ако искаш пробвай тези работи,на мен ми ги бяха казали,ама не ги изпробвах:
1.Напълни една чашка с вода,пъхни кубче лед вътре и се опитаи да го изкараш само с език,без да всмукваш или подобни такива..
2. Вземи един домат,направи малка дупчица вътре,пъхни си езичето вътре и прави различни опити-експериментирай върху домата (който играе ролята на уста)
Незнам дали ти помогнах някак,ама...
![]()
Това последното ме уби :P .. поцелувай се с някого и или с приятелка и преди това си измий зъбите
и си готова !
![]()
първо докоснете леко устните си а ако момчето е по - високо още по добре и всичко ще потръгнено да знаеш не си отваряй устата като жаба и не бързай веднага да му пускаш език
![]()
успех
![]()
И мен ме беше срам първия път... ноо после се отпуснах ии..![]()
![]()
Тъъ..да не ти пука от нищо, мляскайте се всеки път като за последно !!
![]()
Дрън-дрън
Допреди 1-2 месеца и аз се чувствах такаи аз се влюбих в едно момче което е с 2 години по-голямо,и аз не се бях целувала преди това
![]()
Всичко се случи много бързо и дори не усетих кога се целунахме (за щастие и той има чувства към мен ).Ще видиш че когато му дойде времето ще забравиш всички съвети които ти дадем![]()
И не се притеснявай от това,че той се е целувал и преди,едва ли ще е проблем![]()
![]()
Успех![]()
![]()
![]()
Няма научаване, идва ти вътрешно . :P
или гледай клипчета ;дд
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.