- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли истински приятели ?
Вижте сега... Аз съм момиче на 11г. и си мисля, че няма истински приятели... Напоследък споделих много важни за мен тайни, а за един миг всичките спомени ми се очернихаКажете ми, че има моля ви, защото вече живея само зареди своите близки и, за да подкрепям едно много скъпо за мен момче
Всяка нощ плача без да ме усетят и само това момче ме разбира
![]()
Много ще съм ви благодарна ако ми кажете дали има истински приятели или не
![]()
![]()
![]()
°•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Четейки подписа ти, ми идва на акъла, че днешните лапета са адски загубени! Върви играй навън вместо да седиш пред компютъра, приятели има, бъди спокойна! Рядкост са, малко ще имаш, но ще разбереш когато са тамПървоначално написано от sashit0
Бегай сега да играеш!
Те така!
Ти си само на 11..Играй си с куклички![]()
...
Не се занимавай от малка с тези въпроси,когато пораснеш още малко - ще пазбереш дали има..
Но все пак - ИМА..Рядко срещани са - но ги има..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе вече и аз се чуда. :Х Винаги съм искала да си имам 2- 3 приятелки много верни. Тоез да си споделяме тайни, да излизаме заедно и т.н. Ама в последно време разбирам, че приятелките са еднодневни. В смисъл днеска ти си ми "бест френдката" ,обичКам те мнОО ,утре Аня за която вчера казвах, че е курва .Ужас !! Незнам и вече се опитвам и аз да използвам хората .Преди 4-5 години гледах една сапунка и една от главните героини много ми хареса колко е добра и се смятах за много лоша и т.н. и ето сега виждам, че аз съм прекалено добрата и всички ми се качват на главата . 3атова внимавай какво си пожелаваш ! Но знам, че тези които сега ми се "качват на главата" след време (2- 3 годинки) аз ще се "качвам на тяхната" .Убедена съм в това !!
![]()
Малии аз до 14г си играх с конструктора и толкова съм патил от "приятели" така, че има време и ще ти кажа.. стига ти само един приятел но да знаеш, че е истински![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Така е, но когато го няма...Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
Oще си на 11. Тепърва ще се сблъскаш с нови хора, дали предатели или приятели. Истински приятели има, стига да ги намериш. Приятелството се доказва постоянно, но в днешно време приятелите се броят на пръсти. Има време още, излизай и играй с децата на улицата, както ааз правих, а не да задаваш такива въпроса, защото сега не му е времето. Когато влезеш в ново даскало след някоя друга година, пак ще си говорим. Ще разбереш кой ти е истински приятел с времето. И аз съм минала през този период като теб, да казваш нещо на някой и той да отиде да го клюкари.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не разбирам, защо слагате всички деца под общ знаменател. Аз съм срещал деца на 12-13 дето мислят по-зряло от хора на 15 години
Относно темата: Истински приятели има, просто още не си ги намерила![]()
Има истински приятели.. да, както казаха всички, малко са, но ги има. И все пак не се тревожи за тези неща още от сега. Радвай се на детството си, на това, че си още само на 11 и подобни грижи трябва да са далеч от теб.Дори сега да си мислиш, че никой не те разбира, с времето ще намериш близки хора, на които да можеш да споделяш.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Има.
Всъщност не се доверявай прекалено на хората... включително и гореспоменатото, от теб, момче.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
На 11 все още живеех в своя детски свят.Те първа ще се сблъскаш с реалността и ще разбереш.Всеки вярва,според това на какви хора попада.Аз мисля,че има,но са в адски голяма рядкост.![]()
Истински приятели има, но трудно се намират... А когато ги намериш, дръж ги здраво![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
мии истински приятели има но много трудно се намират ще ги намериш рано или късно не се безпокой но дотогава ще начериш и много фалшиви които във всеки момент ще могат да те предадът и изобщо няма да им пука за това че теб те боли не се отчайвай потърсиги те са там![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига,ти си още малка (е,не чак толкова) , ще съзрееш ще видиш че има приятели истински или не,има ги просто не си ги срещнала.^^ Не се отчаиваи тичаи и играи навън.Ще пораснеш,ще си отговориш сама на въпроса.
според мен - няма !! но това е само според мен .. поне аз не съм срещала такива ;]]
Истински приятели има може би ти все още не си ги срещнала![]()
Когато толкова много са самотни,невероятно егоистично е да си самотен сам. .
Първоначално написано от Sisi7u
стига ве бхт тъпото...момичето е разочаровано..вие сте мн зле ве...пише,защото вярва,че има приятелство..и иска да е сигурна..поне така предполагам...ИМА ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО...нооо истинските приятели са твърде малко...не се доверявай на "приятели",които познаваш от 5 месеца или година...приятелството по скоро ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО СЕ ГРАДИ С ВРЕМЕТО...С ТОВА ДАЛИ ТЕ УВАЖАВАТ..ДАЛИ КОГАТО СПОДЕЛЯШ МЪНИЧКИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ТАЙНИ...ЩЕ ГИ КАЖЕ НА НЯКОЙ..пък колкото до това..,че е казала тайните ти хмм...може би показва какъв човек е всъщност ; )) вярвай на това момче,което те разбира...споделяй ...щом има какво...но никога не се доверявай прекалено мн на всички..,защото живеем в такова време,че всички гледат как да те ****** .. пък и ти си само на 11 .. колко такива разочарования ще имаш...БЪДИ НАД НЕЩАТА И ДА НЕ ТИ ПУКА ОТ НИЩО ;]]
бе кви приятели кво нещо бе,някъв сопол на 11 години...вари игрей с куклички както викат тука пичовете,кво си затормозяваш главата с излишни глупости,за всяко нещо си има време.
Абе на 11 ти пък какви чааакк толкова големи тайни можеш да имаш?! На 11 аз и моите приятели си говорехме за игри и си играехме на кобра и на криеница!:P
Да, има истински приятели, обаче си тръгнала да ги търсиш прекалено рано!!!
Просто когато срещнеш някой човек или дете поздрави го аз например дори на 35-36години мъже поздравявам играй с твойте приятели колкото повече време отделяш за тях толкова по добри приятели ще станете!!Имам приятели от 5-6 години така и колкото повече време сте приятели например след 2-3 години ако още сте приятели сподели и само на момиче мисля от твоя пол.
xax ima istinski priqteli stiga da si gi nameri6![]()
em kot takos!!!!!!!!!!
Има истински приятели, просто още не си ги срещнала. Още си малка, не се отчайвай, животът е пред теб. Ще има много хора, които да те предават и нараняват, но ти не спирай да търсиш добротата в хората.![]()
Независимо от годините , човек може да срещне истински приятел, на когото да се доверява и разчита, и то в момента, който наи-малко е очаквал.
според мен има истински приятели, но се срещат рядко..![]()