- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли истински приятели ?
Има истинскА приятелкА. Но истинскИ приятелкИ не знам. Истинска приятелка можеш да имаш само една, а не да сте 3чки. Какво ще стане, ако другите 2 се скарат? Ще те накарат да избираш между тях двете. И още други. Най-добре е да си имаш една, но истинска приятелка. Да сте заедно и да можеш да и споделяш всичко без да се притесняваш че тя ще каже на другите. Повечето съученички не знам дали могат да са верни приятелки, защото може да се случи така, че ако им споделиш нещо и те не истърпят да се стискат и да каже нещо като... " Не казвай на .... че съм ти казала и не казвай на другите, но тя..." Ще си намериш най-добра приятелка и ти ще го усетиш. Ще усетиш че и тя започва споделя тайните си с теб, които ти единствена знаеш! Надявам се да си намериш твойта " содна душа". Успех![]()
![]()
Ще си намериш със сигурност! Може би не точно веднага, а след година, но със сигурност ще я намериш!
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
има истински приятели но много рядко се намират....
напълно съм съгласна не може едно 11,12годишно момиче или момче пораснало повече на акъл за годините си да го накараш да иде да си играй в пясъчника и с кукличките !!Първоначално написано от Pa3yMeH
аа по темата: истински приятели се срещат рядко но все пак се срещат не си казвай тайните без да си 100% сигурна, че няма да те издадат : ))
Да ти кажа истински приятели Няма от личен опит знам колкото и да ти се правят на приятелки все някога ще си намерят по добра от тебе и ща зарежат да имаш истински приятел си е голям късмет това се случва 1 на милион !!!![]()
ами според мене не тря да бега и да си играе , ако иска да разбереима истински приятели ! рано или късно ше ги намериш , дори да е само един повярвай ,друго не ти трябва ! ще си мислиш ,че никога не се е предполагала ,че може да има такава силна приятелска обич , но да загубиш най-добрия си приятел боли най-много от всичко !!
![]()
Омг... на 11 си и мислиш,че няма леле в заблуда си и то голяма вие сте още на децкия акъл и квоото ви кажат го разпространявате из цялото даксало ... но като пораснете малко ще ви дойде акъла и при мен беше така,но след години нещата се оправиха..а дали има истински фр има ест,че има ама никой не им е виновен на тези който не могат да си намерят аз имам и не се оплаквам,но има хора който не стават за фр та камоли за истински приятели или както го казвате най-добри фр.. затва след време вс ще се оправи като пораснете малко![]()
имам 1 и е истинска![]()
Ти за мен си всичко ! Разбери.. !
Според мен има истински приятели, но не всички са такива.
Бъди с приятелите ти, които те подкрепят.