.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Двама ?

Фен
    Град
    burgas

Двама ?

Здравейте ...рядко пиша във форума ,но този път просто не издържам и искам да чуя мнението на страничен човек ,защото приятлите ми ми дават противоречиви съвети .. Ето я и с две-три думи историята ...

Всичко започна в средата на юли ,тогава се срещнах с НЕГО ... отначалото само симпатии нищо сериозно от моя страна ,а тои изглежда
    ше ужасно влюбен ...и в последствие се влюбих и аз ... след което той ме заряза заради супер тъпа причина ,аз много страдах пропилях си здравето ... събрахме се след месец и половина,простих му ,но ето че втори път ме заряза ,и то заради някво си друго моми4е .... Минаха мн месеци ,запознах се с друго момче ,с бившия продължавахме да си пишем .... И ето тъкмо когато по4наха да се полу4ават нещата с др момче ,бившия ми пак почна да се обеснява колко мн ме обича .... и държа да отбележа ,че го познавам страшно добре и съм сигурна че е искрен този път .... И съм на средата между това да се върна там където е имало истинска любов и да се надявам още да я има или да започна нещо ново,от което мога да очаквам всичко......

Благодаря на тези които ми изчетоха душевните терзания xD
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Имал е своите шансове, пропилял ги е...
    "този път" вече сме го слушали доста пъти
    Те така!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Щом можеш да очакваш всичко от новия, той е по-интересен. С него ще имаш повече тръпка. Не смятам, че трябва да се връщаш към нещо минало.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом първите два пъти те е зарязал
    => ще се повтори и трети път..
    "Този път не му се връзвай" - "Това не е истинска любов",както си мислиш..
    Продължавай с новото момче и не се връщай назад в миналото,ако не искаш да страдаш отново
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Много хора мислят, че миналото е минало, но понякога сърцето не вярва на това и се надява миналото да стане бъдеще. Може би е възможно, но не и често срещано. Ако наистина вярваш на бившия си и все още имаш чувства към него - не се отказвай от възможността. Послушай сърцето си.
    I know I should stop believing ... !

Цитирай Първоначално написано от blackydesign

На твое място не бих се върнала за трети път при него. Малко несериозно ми изглежда поведението му. Ако толкова те обичаше, веднъж нямаше да те зареже, пък камо ли втори път...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз бих избрала новия. Другите са написали причините^.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Аз бих избрала новия. Другите са написали причините^.

Изчакай известно време, за да си изясниш чувствата към двамата и да си наясно какво искаш ... и все пак замисли се дали си струва да страдаш за пореден (3-ти) път за някои, който отдавна трябва да е останал в миналото ...
    I want ya closer and closer . . .

Град
    Sофiiя City xD
    извинявай, че питам, ама на колко години си? и защо мислиш, че там е имало "истинска любов" ? Зарязал те е веднъж, простила си му. Направил го е втори път. Искаш ли да имаш връзка с него и всеки ден да очакваш да го направи за трети път? Аз не бих искала.. (за каква истинска любив говорим, къде е тя?)
    Аман от идиоти, не знаещи какво искат (за момчето говоря)

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен
    Искрен до момента, в който пак те зареже ? кх кх ... Новото винаги е по-интересо от старото

Направил го е веднъж, направил го е два пъти, защо да не го направи и трети ? Сама си проиграваш съдбата и здравето.Остави ги този път, нека да се върне при онази, заради която те е оставил.Ти се опитай да бъдеш щастлива с новото ти момче и спри да мислиш за бившия.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Два пъти си му дала шанс-според мен няма смисъл да се връщаш при него,ако толкова много те е обичал,нямаше да пропилява втория си шанс.Пробвай с новото момче,повярвай ми,ще си по-щастлива с него,от колкото с бившия,късмет мацка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Таити
    давай напред няма кво да го мислиш толкова.... от шансове файда няма..
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    1 път те е зарязал това е грешка 2-ри път вече си е навик Не се ли усещаш че той прави всичко само щот му играеш по свирката.Върни се при него ако искаш пак да бъдеш зарязана гаранция ти давам че ще се случи пак.Била си го познавала хах той човек сам себе си не познава 100% така че просто виждаш това което ти се иска.Ти за него си вечния резервен вариант когато се обърка нещо се връща при теб но изкочили нещо ново ти пак отиваш на резервната скамейка.Миналото си е минало за да стои назад спри да ровиш там където няма нищо а потърси това от което имаш нужда гледайки напред
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Островът на изкушението
    Точно и ясно.Направил го е вече два пъти на какво се основаваш,че няма да го направи пак?Според мен новото момче

В никакъв случай не тръгвай с бившия, да си кажа и моето мнение, причините са като на останалите.

едно нещо като стане 1 път не значи,че ще има 2,но стане ли 2 пъти ще има и 3-може да стане така, че да те зареже пак, но може да си е взел поука! може би е по-добре да опиташ с новия, за да не страдаш пак!
    разни хора, разни идеали...

Абсолютно.Много против съм тези протакания.Мило момиче, та той вече те е зарязал заради друга не виждам как би могла да простиш.Не зная на колко си, но твърдения от сорта ама той беше истинската ми любов, не биха могли да съществуват при това, че не веднъж си е тръгвал и те е оставял и не веднъж е било заради глупава причина и друго момиче. Не зная какво очакваш.Не се връщайте назад.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    million miles away (:
    Заеби бившия и се захващай с новия.

Успех.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Повече от фен Аватара на Nich
    "само глупакът повтаря старите грешки надявайки се на нов резултат"

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    В някои случаи трябва да послушаш сърцето си, но в този - трябва да ползваш по - рационалния метод, а именно акъла си. Според мен това е крачка напред - ново начало.

Град
    Лондон
    Хората не се променят. Направил го е веднъж ще го направи пак и пак и пак... Не се връщай, а продължи напред. Също помисли, че новото момче няма да се чуства добре ако ти го оставиш.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    щом те е зарязал два пъти и то втория заради момиче няма какво да му мислиш,все пак имаш ли достойнство ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си