.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Netware ?!

Град
    Враца

Netware ?!

Ами снощи като се засилих да трия ненужни файлове и.. един вид съм си.. изтрила интернета.. Опитах да го оправя първо сама ии ето кво направих.. Компа ми е с два акаунта и сега е "забранен екрана за приветствие и бързото превключване на потребители".
    Като влязох в потребителски акаунти и "Промени начина, по който потребителите влизат и излизат" ми се показва прозорче, в което пише " Клиентските услуги на NetWare са забранили екрана за приветствие и бързото превключване на потребители. За да възстановите тези характеристики, трябва да деинсталите клиентските услуги за NetWare."

Може ли някой да ми обясни какво забога е тва NetWare и ако го изтрия ще се прецака ли компа и КАК да го изтрия?! Мерси.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Дай систем ресотре върни пц-то някой ден назад и всичко ще си е както преди

Novell Netware е сървърна операционна система. Щом си с ХР най-вероятно имаш клиент за Novell. Изтрива се от Control Panel-> Add/Remove Programs-> Novell Client for Windows.
    Препоръчвам ти да правиш това само ако наистина не ти е нужен. Защото ако компютъра работи в Новел среда, без клиента няма да имаш достъп до файловете си и други неприятни неща

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Дай систем ресотре върни пц-то някой ден назад и всичко ще си е както преди

Novell Netware е сървърна операционна система. Щом си с ХР най-вероятно имаш клиент за Novell. Изтрива се от Control Panel-> Add/Remove Programs-> Novell Client for Windows.
    Препоръчвам ти да правиш това само ако наистина не ти е нужен. Защото ако компютъра работи в Новел среда, без клиента няма да имаш достъп до файловете си и други неприятни неща
    Да, тва и аз го прочетох в АБВ форумите, ма ми трябва обяснение като за малоумник.. Търсих го нещото в "Add/Remove Programs, ама я нема тая гад..

Град
    Барселона
    system restore пробва ли ?

Град
    Враца
    "Понастоящем няма налични точки на възстановяване"

Град
    Барселона
    Странно.. защо пък да няма налични точки... Изчакай doomkillerr той ще ти отг..

Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Странно.. защо пък да няма налични точки... Изчакай doomkillerr той ще ти отг..
    Ами аз лесно ще отговоря, но надали ще мога да помогна в случая... Такива "почиствания на системата" от сорта "изтрии това което ти се стори най-голямо" изобщо не ги обичам!!! А после защо нещата не работия и как да ги оправя...

Най-добрия вариант беше със "System Restore", но щом няма налични бекъпи на системата, другата алтернатива е преинсталация! До колкото разбрах, не само има проблеми с интернета!

Град
    Враца
    Да, май наистина ще се преинсталира... Интересното е, че след последната преинсталация се стараех да не инсталирам програми в С:\, а в другите дискове... А пак се пълни бързо.. Интернета вече си е наред, но ме дразни тфа другото.. Приветстването.. което липсва..
    Е, благодаря все пак..

Супер фен Аватара на SolusChristus
    един вид съм си.. изтрила интернета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си