.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Как да стана по-висока??

Значи аз съм почти на 14 и съм 1.50. Плс помогнете ми искам да стана по-висока всичките ми фр са поне 1.60

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма такъв начин..Всичко си е до ген..
    Ако вашите (или само един от родителите) е нисък има възможност да не пораснеш много.. (доколкото знам)..

Иначе съм чувала,че плуването и баскетбола помагат
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Тва не е никакав проблем, че си по ниска.. не се притеснявай ! и аз съм на подобно положение макарче не съм 150 .. Дори са ми правили комплименти . :д ии са ми казвали , че е по хубаво да си "джобно гадже" отколкото някоя камила която да върви по пътя с гаджето си и да го носи под рамото :д

Имаш още 4-5 години да растеш, спокойно, пък на момичетата не им отива да са високи.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от shitaviq
    Имаш още 4-5 години да растеш, спокойно, пък на момичетата не им отива да са високи.
    ха ! и кой казва ,че на момичетата не им отива да са високи ?!?

аколкото до поблемчето ти не се притеснявай , първо в тази възраст момичетата и момчетата израстват,второ дори и да не пораснеш много ( ако това си ти е гена) пробвай да спортуваш , спорта развива тялото и дори да не помогне за височината ще имаш здраво тяло и накрая ако все пак не пораснеш много , немисля,че има нещо лошо да си ниска и без това готините момчета са все ниски

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Цитирай Първоначално написано от Mimchy
    Цитирай Първоначално написано от shitaviq
    ха ! и кой казва ,че на момичетата не им отива да са високи ?!?

аколкото до поблемчето ти не се притеснявай , първо в тази възраст момичетата и момчетата израстват,второ дори и да не пораснеш много ( ако това си ти е гена) пробвай да спортуваш , спорта развива тялото и дори да не помогне за височината ще имаш здраво тяло и накрая ако все пак не пораснеш много , немисля,че има нещо лошо да си ниска и без това готините момчета са все ниски
    Съгласна съм особенно за момчетата ^^ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си