- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?Обичам я с цялото си сърце!!!
Какъв кураж да ти дам, бе момче ? Да зарежеш в момента момичето, което лъжеш, че обичаш заради бивша ? След като сте се разделили и с бившата заради друга такава.Научи се да гледаш напред. Гледай го нашия за какво се тревожи, а мислиш ли момичето с което си сега, като разбере, че целуваш бившата си по нослето как ще се почувства ? Глупаци.. Искал кураж, търси го от приятелката си !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
да съм казал че обичам сегашната си приятелка???Първоначално написано от sladkish_14
маи ти се превижда
Сегашната ми приятелка знае от самото начало че обичам бившата си така че пали мотора и не си давай критиките тук![]()
В името на една голяма любов
^ Ми тогава какво ни питаш нас тука, като ти е ясно вече положението.Остави го момичето по - добре ще му е без тебе и се хвани пак с бившата си, тя ако е толкова `акълна` дет се вика пак щи върже. Съжалявам, че не ти се харесва мнението ми, но ако не си разбрал още в този форум не се изразява само мнение, което би се понравило на автора.![]()
П.С - Оставам с убеждението, че ти просто се страхуваш да не останеш от 2 стола на земята и ни питаш нас, дали тези `знаци` на бившата ти са сигурни.Еми обърни се към някоя гадателка
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Приятел, виж са. Ти сам си си виновен, пък и мога да ти кажа как се чуства тя. Чуства се използвана, като заместител. Ти обаче нещо тука обърка историята. Значи не дей да си мислиш, че тя ще те приеме само с едно "извинявай". Разбил си й сърцето, разбираш ли? Тя обаче все още те обича така, че има шанс да се сдобрите. Ама чуй са. Не дей да правиш прибързани крачки. Давай по-бавно, пример:
Среща, както си я целунал, целувчица, прегръдка и така... разбираш какво имам предвид. Успокой се! Има голям шанс да се сдобрите![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Напълно право е момичето, май нервния в тази тема си ти, а не ние.Да бил казал, че я обичал, ами като не я обичаш защо си с нея бе.Как имаш сърце да си с човек, който не обичаш, а да се кълнеш в любов.Това е нечовешко.Или ще кажеш, че не казваш на приятелката си, че имаш чувства за нея и другите му глупости там .. каквото и да кажеш ще е лъжа.Искал си да оправиш нещата ? И как по-точно искаш да ги оправиш, като ги въртиш по 10 едновременно ли ? Ооо да, ама ти верно си си осъзнал грешката бе.Не мисли, че искам да се заяждам с теб или нещо подобно, всеки сам избира как да живее живота си, обаче ти се правиш на някакъв какъвто не си май.Кво някъв играч ли си, сваляч ли ?Първоначално написано от alex861
ПП: А щом сегашната ти приятелка знае за чувствата ти към бившата значи сте яко тъпи и двамата.За какво сте заедно заради едното чукане ли. Пфф да ви имам връзката, винаги съм мечтала за нещо такова. Съжелявам, ама .. ТЪП СИ !
Първоначално написано от sladkish_14
TI OBI4ALA LI SI ISTINSKI NQKOI PREZ JIVOTA SI?
Първоначално написано от b3b3t0y
DA,SEGA SE SETIH,AZ SUM NAI TUPIQ I NAI PROSTIQ A TI SI NAI YMNATA I NAI VELIKATA.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
SAMO NERAZBRAH ZA6TO SUM TUP?
ZA6TOTO ISKAM DA BUDA S EDINSTVENATA JENA KOQTO SUM OBI4AL PREZ JIVOTA SI LI?
Седя зяпам монитора втренчено и немога да ти се начудя на ДЕТИНСИЯ акъл!Отново ти си си виновен !!!иии според мен не би трябвало да искаш "съвети и мнения" а да се замислиш върху постъпките си! а може би ти трябва друга професия
{съжалявам за сърказма}
![]()
Ами така е като се опитваш да си намериш приятелка по метода на маймунката (не пускаш единия клон докато не си се хванал здраво за другия). Не разбирам, защо си ставал гадже с това момиче, с което си сега, при положение, че още обичаш другата. Така нараняваш хората, не го ли осъзнаваш? Нормално е да е обидена, нормално е да я боли. Ако е единствената жена, която си обичал...макар че сигурно по-скоро е момиче, но както и да е, зарязвай сегашната и се бори за любовта.
Когато една жена види че си и в кърпа вързан дотам си.Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
Алексчо, Алексчо... едно време ти приказвах някои работи, ама ти си седя на ушите
Сега си сърбай попарата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И затова трябва да се правиш на по-готин, отколкото си ли? - доста тийнейджърско разсъждение...и глупаво при това.Първоначално написано от alex861
Още малко остана братПървоначално написано от valdesbg
Май сме на финала![]()
Първо зарежи сегашната си приятелка тоя път.