.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

жените или мъжете има по-силно приятелство..

според вас кое приятелство е по-издръжливо

Град
    SWASTICA
    Задаваш относителен въпрос, чийто отговор се намира в заглавието на темата.

Няма еднакви хора, няма мерило, което да определи кой е по - добър приятел и кой не. Хората са индивидуални, без значение дали са мъже или жени, могат да бъдат добри приятели. Е, едни могат, други не...

Това е като красотата, няма 'база данни' по която да се сравнява кой е красив и кой не.
    B4

Мега фен
    Град
    <3
    Мъжете. Искам за най-добър приятел момче. Моя пол ми е ного лигав и несериозен. (повечето)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми попринцип момчетата. Аз лично имам доста приятели момчета, което не мисля, че ме прави мъжкарана. Момчетата те разбират повече. Вярно, че има случаи, в които момчето има чуства и обратното, но зависи. Зависи на какво се гради приятелството. И с момичета имам много приятелства, но повечето пъти с момиче се карате за какви ли не работи. Момчета най вече, което е адски тъпо. Да загубиш едно голямо приятелство, заради някой които не заслужава, шанс.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    И при двата пола може да бъде много силно в даден момент, но приятелството между жени е по-нетрайно.

Мисля, че между еднаквите полове винаги има един вид съревнование кой е по-по-най, дори и сред приятелите... сигурно го правим подсъзнателно и без да искаме, не знам.
    Затова смятам приятелството между мъж и жена за най-силно. И да, напълно възможно е да има такова без някой да иска да ебе другия.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Жените като се съберат само си завиждат. Мъжкото приятелство е много по-силно.

мАжете

Истинско приятелство между жени е голяма рядкост, да не кажа, че е почти невъзможно. Между две жени може да има само завист, надпревара, интриги и т.н. (рядко се случва да липсват тези неща).
    Залагам на мъжете.
    Let the psycho plays with you...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мъжете естествено.

Град
    бълХаристан
    между човек и куче е най-доброто и силно приятелство. кучето никога няма да те предаде, а хората са кофти матриал - стане ли дума за пари или жена ще ти забият нож в гърба. установено е на база личен опит!
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    между човек и куче е най-доброто и силно приятелство. кучето никога няма да те предаде, а хората са кофти матриал - стане ли дума за пари или жена ще ти забият нож в гърба. установено е на база личен опит!
    да бе да... аз отгледах едно куче от малко и като стана на 2 години и го настъпах по опашката и то ме захапа

ПС. Приятелството при мъжете е по трайно аз на жените по силно но закратко

Супер фен Аватара на dead_princess
    Определено мъжете. Забелязала съм, че момчетата от моя клас са доста сплотени и винаги са заедно, а момичетата винаги се делим на групички.

Най-силното приятелство е между мъж и жена като двойка.Иначе всички се сравняваме с останалите представители на нашия пол,просто го правим по различни начини.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    да бе да... аз отгледах едно куче от малко и като стана на 2 години и го настъпах по опашката и то ме захапа

ПС. Приятелството при мъжете е по трайно аз на жените по силно но закратко
    Ъ кучето те е захапало щото си му причинила болка и се с стреснало. А постави се на негово място .

по темата: Много зависи от хората. Понякога 2 жени могат да бъдат много добри приятелки ( не казвам, че имат издръжливо приятелство ). По- склонна съм да мисля, че между мъжете може да има по - издръжливо приятелство.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Колкото и гадно да е - признавам си, между мъжете е по-силно, защото при жените винаги го има момента на завистта. НО не е изключено и съперничество между мъжете.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Мъжкото !!!!!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мъже. При жените няма приятелство.
    Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Мъжете.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

много се радвам, че имам причина да вярвам не само в силата и дълбочината, а дори и в магията на женското приятелство.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Според мен има доста разлики в мъжкото и женското приятелство.мъжете не си казват всичко,докато жените да.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мъжете са по-завистливи, дори и по-големи клюкари от нас...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Според мен има доста разлики в мъжкото и женското приятелство.мъжете не си казват всичко,докато жените да.

Точно обратното. Ако имаш кофти прическа жената ще ти каже "О муцка много си си добре така",докато мъж на мъж би казал "На кво си се направил в главата бе?! ;D"
    ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    И при двата пола може да бъде много силно в даден момент, но приятелството между жени е по-нетрайно.
    Ае всичко е относително..

Значи аз и моята приятелка сме мъжко ориентирани, по тая логика..
    4 години сме си заедно и не се караме за глупости.
    Просто това между нас е някаква невероятна близост, а не просто да си се шматкосваме заедно, за да можем лесно да се скараме и разделим.

Иначе по принцип, говори се, мъжкото приятелство е по-силно. Момчетата много се уважават, но пък, струва ми се, сякаш не си споделят много. Някой мъж трябва да каже.

Факт е, че за да си добър приятел, трябва да си самоотвержен. Не бих казала че на мъжете точно това качество им е по-присъщо или нещо такова, зависи си от човека.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    нищо не може да се мери с платоничната обич, която свървза мен и ShiZo!

Единствената причина досега за нея да не са написани роани, поеми и сонети е, че каймакът на световната литература не може да намери думи достатъчно чисти и възвишени, за да охарактеризира връзката ни!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си