.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: срамежлив

срамежлив

Здравейте! Имам проблем.. отскоро почнах да излизам и да ходя по кафета с приятели/приятелки, но имам проблем когато стане въпрос да изразя чувствата си някак си немога.. И сигурно това е главната причина да нямам гадже дълго време преди като бях по-малък имах много възможности, но след това съжалявах.. е как да се престраша и да кажа на някоя че я обичам,винаги ме е било страх да не ме отхвърли и нарани..

Докато не пробваш няма да разбереш дали ще те отхвърли или и тя ще ти признае,че има чувства към теб.Мисли повече за това,а не тръгвай направо с идеята, че тя ще откаже... Няма само едно момиче,понякога ще има такива,които ще отказват,но по-добре,така ще намериш подходящата...

*Стар ник - sladkata_bebz

Цитирай Първоначално написано от martini
    Докато не пробваш няма да разбереш дали ще те отхвърли или и тя ще ти признае,че има чувства към теб.Мисли повече за това,а не тръгвай направо с идеята, че тя ще откаже... Няма само едно момиче,понякога ще има такива,които ще отказват,но по-добре,така ще намериш подходящата...

Първо не казвай, на някоя, че я обичаш.Прекалено силно би било да го изречеш.Опитай се да се апстрахираш от страха си и приятесненията и просто флиртувай.И все пак не бъди прекалено нахален

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от martini
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Никога не можеш да знаеш как ще реагира.Рискуваи,нищо няма да загубиш само може да спе4елиш

Град
    Таити
    то не е нужно да и казваш " знайш ли кво много те обичам" просто се дръж добре с нея покажи и че имаш интерес че ти харесва и т.н. тя няма да е толкова проста че да не разбере за какво става въпрос а вече след това можеш да и кажеш за чуствата си директно
    There is no right or wrong, only fun or boring

мерси ще пробвам, но иначе до сега щях да имам поне 3-4 приятелки но някак си не ме привличаха и в един момент станах доста самотен.. някак си чаках подходящата.. а и немисля да казвам "обичам те" а да и го покажа с целувка..но докато изчакам подходящия момент те все се обвързват

Голям фен Аватара на FantaMen
    Казваш си че това е последният ти шанс и нямаш право на грешки.. приемаш тази мисъл и ще ти е по лесно... аз така поне съм се справял...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Никога не можеш да знаеш как ще реагира.Рискуваи,нищо няма да загубиш само може да спе4елиш

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    то не е нужно да и казваш " знайш ли кво много те обичам" просто се дръж добре с нея покажи и че имаш интерес че ти харесва и т.н. тя няма да е толкова проста че да не разбере за какво става въпрос а вече след това можеш да и кажеш за чуствата си директно
    ++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си