Имате ли гъдел? ^^
Изследвания показват, че чувството за хумор у човека е в пряка зависимост от осезателните му реакции - колкото те са по-силни и по-приятни за самия него, толкова по-развито е и чувството му за хумор.
Тоест, колкото повече усещате гъдел или ви гъделичкат, толкова повече това намалява стреса и ви прави по-общителен.
Най-сензитивните зони на гъдел са стъпалата, мишниците, хълбоците, вътрешната страна на ръцете и бедрата. Нежното гъделичкане там може да предизвика силна сексуална възбуда и множество приятни усещания.
По-слабо чувствителни зони са гърдите, корема външната страна на прасците, бузите, шията и дланите
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На корема мишниците краката нямам. И все пак едно е да те ръчкат, друго е да те гъделичкат. Но нямам гъдел. Само на врата имам![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз имам гъдел..навсякъдееее![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
и аз. става ми смешно още преди да ме докоснат дажеПървоначално написано от liim0nka
![]()
И аз имам...ама като ме пипат едва едва ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз много силен,даже ме е страх,че като вземат много настойчиво да ме гъделичкат докато се гърча някой около мен ще го отнесе![]()
Da![]()
![]()
![]()
![]()
И азПървоначално написано от plmn
![]()
Имам гъдел.Напушва ме смях още преди да почнат да ме гъделичкат.Най-много имам на - петите;мищниците;врата.Гър а се много мошно и имам чувството че ще сритам всички около себе си докато ме гъделичкат.![]()
Затова избягват да го правят.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Хаха и азПървоначално написано от scanadal
![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Точно,същото и при мене!Първоначално написано от ShtrudeL
Или ако ме ръчнат изведнъж.
Най-много имам на корема. Само 1 пръст като допреш там и се спуквам да се смея,като лудите съм. Жалко,че няма процедури за обезчувстване на определени части от тялото.Кхъм,и на врата също .. от леки целувки пак почвам да се хиля като идиот.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ооо навсякъде - още не са ме докоснали и се заливам от смях, а пък ако ме докоснат направо подскачам два метра![]()
Навсякъде,стига да поискам![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
![]()
е нее, имам супер много и навсякъде
а фрд ми има една точка на корема като я натиснеш започва да се смее и не може да спре около 5 мин ей така да се превива
![]()
![]()
да, дори на лицето, от всички страни на ръцете, по главата...Първоначално написано от Canis_Dirus
еми какво му е странното и аз имам навсякъде особено на носаПървоначално написано от cherinka
![]()
Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
![]()
И аз имам гъдел..
![]()
Гъдел![]()
незнам какво са изследвали тия ,но а знямам гъдел никъде , а чувството ми за хумор си е достатъчно развито
![]()