- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
Имате ли Фейсбук?![]()
Явно темите със заглавие Facebook са на мода. Иначе нямам, изтрих го с удоволствие.
имам
п.п. пиши на кирлица !
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ее мноо ясноо :grin:
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Имам![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
мда![]()
10 признака,че прекаляваш с facebook.
1. Първата ти реакция като видиш някоя снимка,е да прецениш дали става за снимка на профил.
2. Последният ти статус е в стил "чудя се какво да напиша".
3. Къде си знаят всичките ти приятели във Фейсбук,но не и майка ти.
4. Имаш повече от 700 приятели. От тях познаваш наистина не повече от 70.
5. Присъединила си се към повече от 100 Фейсбук групи,сред които "Излизам само с луди","Мога ли да намеря повече от 100 000 души,които са за повече Целувки в България","Нека отворим сърцата си!","Движение за безкраен световен гуш","Ga behme mladi","Аз спя с поне един от моите Фейсбук приятели" и "Жените са безпомощни,единствено докато им съхме лакът за нокти!!!".
6. Преди да си се изкъпала от последната екскурзия, вече си качила снимките от пътуването,тагнала си хората и вече отговаряш на първите коментари.
7. Не можеш да започнеш деня си преди да си включила компютъра - иначе кравите ти ще умрат,картофите ще засъхат,а рибките в аквариума ще обърнат коремите.
8. Следиш не само какво правят бившите ти гаджета (това е разбираемо),но и бившите гаджета на бившите ти гаджета (което вече не е).
9. Днес си ъптейтна статуса вече 5 пъти и пусна 10 линка. И писа коментари.
10. Най-добрата ти приятелка виждаш по-често във фейса,отколкото лице в лице.
Източник: www.cosmopolitan.bg
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Води се,че имам,но не влизам от много време..
Какъв е смисъла на тая тема... Всеки потребител да напише имам/нямам ли? Автора статистики ли води?![]()
имам.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Имам, немам, имам, немам...
че то кой ли нямадори и да не ползва
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Я немамПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
имам но влизам на седмицата 1 път ....