.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Мамка му..,защо все така става..

Абе хора стрешно съм притеснен,ядосан,изнервен, аранен и какво ли още не!Винаги става така,че страшно много хлътвам по някое момиче,правя какво ли не,но не става и не става,връзка неуспяваме да наприм !След това аз съм страшно наранен и просто искам да имам приятелка и да изживявам хубавите моменти!После си търся момиче намирам си,но я харесвам малко,а тя се влюбва в мен ,аз тръгвам с нея правим кратка връзка и скасваме,ии опа след няколко дена (или седмица)излиза момиче по което изгарям от любов и това момиче излиза от никаде просто идва аз се влюбвам страшно много..но,тя неизпитва нищо ии кръговрата започва отначало

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Май не знаеш какво търсиш...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Май не знаеш какво търсиш...
    Напротив,знам какво искам,но когато се влюбя истински нищо нестава!А когато просто ве увлека леко-става...!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Любовта иска търпение... както и винаги да можеш да приемеш горчивият и вкус..
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Много бързаш, в смисъл такъв, че сякаш не може да живееш без любов.Ми остани за малко сам, какво е това твоето луд за любов.Има време сама ще дойде, ти сам насилваш нещата и търсиш нещо, което не се търси, а само си идва.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Много бързаш, в смисъл такъв, че сякаш не може да живееш без любов.Ми остани за малко сам, какво е това твоето луд за любов.Има време сама ще дойде, ти сам насилваш нещата и търсиш нещо, което не се търси, а само си идва.

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Любовта иска търпение... както и винаги да можеш да приемеш горчивият и вкус..
    Абсолютно вярно !

П.С. - но и оше нещо има...един от законите на Мърфи гласи : От най-гадното ще ти се падне най-гадното ...

или го промени,като бъдеш търпелив или продължавай да си правиш гадно,като много бързаш !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Разбирам ииии си е така де оба4е се 4удя едно за6то когато без да тарся любов ии изникни някое моми4е и се влюбя истиники вие ни6то нестава ! Просто тарся отговора 6то се така се полу4ава,но него намирам

Заеби ти таз любов, за кфо ти е. Тва е най-неблагодарното нещо на света, в него можеш да успееш само ако си егоист. Ако си добър и разбиращи прощаващ накрая завършваш преебан прецакан и с ръка в задника.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не се опитвай да накараш и други да са като теб ... не всеки се чувства така - казах ти ! Всеки има право на каквото иска !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Аз никого не мога да променя насила но за сметка на това мога каажа това което мисля и чувствам и някой може да открие капчица истина в него която да му помогне.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Познато...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Щом си бил наранен и ядосан, превръщаш това в нещо като оръжие - казваш си сам, че ти е писнало и все нищо да не става и съм сигурен, че попадаш на неподходящи, казвам го от личен опит. Изчакай известно време, спри да се влюбваш, в смисъл такъв дай си някаква друга цел, не да търсиш момичета. Успех.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен

+

Ти не си ли момчето, дето харесваше момиче от неговия клас или от неговото училище .. нещо такова беше ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си