Ще кажа накратко какво се случи.Ходя с едно момче от точно един месец официално,преди това бяхме 2 месеца нон-стоп заедно един вид се опознавахме или по-точно ходихме,но без устен договор !Обаче последните 2 седмици много се карахме..аз наистина се привързах карахме се доста злобно,ноо се оправяхме и пак продължавахме,но днес..Вчера се скарахме и решихме днес да се видим да се оправим след много лигавене,дразнене и най-накрая проведохме нормален разговор и всичко беше наред уж нямаше проблеми!Поразходихме се още малко някъде 1 час по едно време той каза:Ти си супер печена,аз мисля,че съм затдъстеняк май вярно не си за мен (и преди ми е го е казвал затова споменава вярно) и каза,че късаме..вървяхме към спирката и през това време аз изроних и някоя друга сълза,реакцията му беше никаква.Пак поговорихме и той каза:Добре не късаме,окей!...след малко казва:Късаме и аз се ядосах и си хванах рейса и му прошепнах:Добре,това беше!После му пратих смс:Добре,може да скъсаме и ти оставям време да си помислиш (защото той говореше за някфо време) и по-натам може да ми акжеж какво искаш..не ми отговори и аз мъ звъннах:
Аз-Видя ли смс-а съгласен ли си?
Той:Не,по-добре да скъсаме грешката е в мен,не в теб.И почна да говори да се позабравим за един ден или там каквоо е и утре сме щяли да говориме в даскало..
Какво да правя?П.С-всички ми казват,че сме страхотна двойка и ,че понякога той се прави,че не ме забелязва и една от неговите грешки е ,че не си поакзва чувствата за моите още незнам (допълнения)