.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Идеи за почивка с класа?

С класа искаме да си организираме някаква екскурзия с 2-3 нощувки в България,но закъсахме с избора на място-хем ние да имаме достатъчно свободно време за купон,хем наоколо да има някакви забележителности,за да се навие класната.
    Много ще съм благодарен,ако някой сподели идеи от личен опит .. мерси предварително [-o<

горе долу в кой регион на Б-я,защото ако си от Видин примерно няма да ти върши работа другия край на Б-я

От София съм.Нещо в Централна или Южна България,на 3,максимум 4 часа път с автобус ..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Заповядайте в Девин.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Заповядайте в Девин.
    да много е хубаво всяка година съм на почивка с нашите иначе можете на вили в Цигов чарк, на Пампорово, Банско, Боровец, Копривщица, Велинград много места има

Град
    София
    с класа можете да отидете на почивка в САЩ с новата промоция
    Винаги има някой по-добър от теб, който ще се откаже!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има толкова много в гугъл.. аз намерих толкова много, че дори за нашия клас вадя.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Infinity
    Велинград може .

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Велинград може .
    Ходила съм - невероятно е !!

що не отидете някъде на планина например на пампорово или боровец...нещо такова. Може и в габрово на Етъра там едни от нащо даскало ходиха и бяха мн доволни!

Ние ще ходим заедно на море тази година!
    Kun min

Повече от фен
    Дълбок дол

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Вонеща вода
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    |На 3еМяТ@|
    Казанлък. Може да разгледате язовир Копринка, скоро отварят аква парка, тракийските гробници, може да разгледате града - много е красив. Също може да идете На Шипка който е на 30 мин. път от Казанлък. Въздуха е чист. От София е на 3 чака път горе - долу.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Може да отидете на дряновския манастир (област Велико Търново).. ! С бившия ми клас ходихме миналата година и наистина бяхме страшно доволни. Може да преспите в хижа ''Бачо Киро'' обстановката беше приятна! Останахме с много хубави впечатления .. Неописуемо красиво е. Особено скалите, струва си да отидете!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    V. Tarnovo
    Ами във В. Търново не е зле. Ще ви отнеме около два часа и половина да дойдете. Търонвци чакаме туристи
    Да живее рока (rock)(rock)(rock)

Белоградчишките скали, пещера Леденика или Магурата, може да отидете и на Рилския манастир или на връх Мусала

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Може да отидете на дряновския манастир (област Велико Търново).. ! С бившия ми клас ходихме миналата година и наистина бяхме страшно доволни. Може да преспите в хижа ''Бачо Киро'' обстановката беше приятна! Останахме с много хубави впечатления .. Неописуемо красиво е. Особено скалите, струва си да отидете!
    скъпа май бъркаш Дряновския манастир с Рилския манастир.Бачо киро е там към Рилския манастир.Всъшност нали от риския манастир се каваш на върха на скалите и там е самата хижа с рекичката и полянката и тн.И да найстина е много хубаво.И за да не е тотален спам можете да отидете до велико Търново да видите Царевец,Етъра,на планина,Благоевград,Казънл ък,Плевенската панорама(макар че не е кои знае какво) има много забележителности който можете да посетите.

Град
    У нас Си (=
    Класната?!
    Вие кой клас сте, че класната ви трябва?!

Ние наскоро ходихме на хижа в Батишница, но на вас това сигурно ще ви е много далеч. Все пак хижи навсякъде-желание да има.

Трявна, Боровец, Банско, акцентирам върху Трявна.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Подкрепям за хижа Бачо Киро. Ние почти всяка година сме там по пещерите... Обастановката наистина е много е приятна, красиво е, има какво да се види, къде да се разходите и къде да се забавлявате

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ние миналата година макар за 3 дена обиколихме на такива места. Първо пред Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро, после На етъра, в габрово имаше един театър или там каквото беше, не помня, за комиците нещо май И накрая на Царевец. Беше страхотна екскурзия.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

9ти клас съм .. иначе,благодаря на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си