- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към ... момиченцатаа
По-големи или по-мънички от вас момчета харесвате ... Нищо лично просто мисля, че ще е итересно и любопитно![]()
По-големите са за предпочитане.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
По-големите ...будали. Те са готови да изпълнят толкова много и да простят всичко, като накрая можеш да ги захвърлиш когато ти писне, а междувременно си получил това от което имаш нужда.
"получил" ? - чакай малко ся ти момче ли си или момичеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
По-големи. Трябва ми някой , който изпитва желанието да ме защити. Пък и на моята възраст .. момчетата са още дечковци , а да не говорим за по-малките.
или на моята възраст,но не и по-малъкПървоначално написано от onestar
![]()
Еми, по-големи или на моята възраст (рядко), защото момчетата както знаем се развиват малко по-късно от момичетата.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Точно такаПървоначално написано от Aniiiii
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Само че го казвате е ясно колко сте развити вие.
По скоро по-малките са будалиПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
точно сега в момента се ебавам с един такъв
![]()
То това е вярно за момчетата, че се развиват по-бавно, ама понякога се оказва обратното.![]()
има момчета които са по-малки но пък не им личи .. и външно и вътрешно ..
who cares !?
Първоначално написано от ivcheto0o
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Аз пък не смятам че има някакво значение... Ако го харесвам, какъв е проблема?(все пак обаче си има граница нали... няма да тръгна с някой, с 2, 3 или повече години по- малък... Ще се чувствам малко като педофил. Но може би като порасна още малко, ще се промени начина ми на мислене... знае ли човек
)
била съм с момче, което беше почти една година по малко от мен.. оттогава или момчета, които са колкото мен или по- големи !![]()
Усмихвай сеее дори на сънн
По-големите![]()
По - големи. Даже тея на моята възраст ми се струват с по - детски акъл от моя/има и изключения, де/.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
по-големи
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С по-малки от мен не съм била, попринцип с по-големи.Много рядко с връстници.![]()
Не годините са решаващ фактор за това кого ще харесвам. Но е факт, че в момента съм с по-голямо момче от мен![]()
Първоначално написано от onestar
Радвам се, че повечето казвате по-големи![]()
. Мисля, че от толкова мн мнения вапроса е приключен
![]()
П.С. : Браво момичета, само така колкот по-големи толкоз по-големи![]()
![]()
По - големи не за друго, а просто, защото се предполага, че имат повече акъл ..![]()