- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли?
Ето ме пак в този форум след толкова време. Преди все казвах, че любовта не съществува. Съществува егоизма на хората искат нещо. Внимание, разбиране и дрън дрън...И ето им начина да го получат. Тва нещо любовта същестува само в приказките. В реалния живот прощаваш правиш добрини и накрая си прецакан, щото другите не мислят като теб. Когато даваш вземат с пълни шепи и вземат ли вземат. И когато свърши имаш нужда ти от него, се оказва, че няма кой да ти го даде. Да обичаш другите си е просто преебано ако искаш да си щастлив. Ако искаш да си щастлив и обичан - обичай себе си не другите така винаги ще получиш това от което имаш нужда. Ето след като си мислех, че съм намерил любовта се върнах отново тук, на същото мнение като преди 2 години. И каква е равносметката, след толква усилия съм преебан. Ся ще получа опит за опровергаване от хора дето са се влюбили и т.н. и ще кажат не е така щото видиш ли при мен е друго. Ха питам аз вас не ви ли се случвало да мислите така. Ако ДА то значи поне веднъж сте прозряли истината.
Love aint worth it !
Едно любовно разочарование не означава, че чувството не съществува.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Идеалист...
Всеки има свое виждане към нещата или по-точно любовта ... Като си я загубил се чувстваш преебан и си мислиш,че няма такова нещо,наречено Любов - тоест съжаляваш.Но други не съжаляват,че са изпитвали такива чувства дори да са я загубили... Отново се сещам за един израз - Няма да си идеш лесно от тоя свят,трябва да те заболи ! или в по-умален вид
Живота е гаден и после умираш !![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
спок бе
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Така е живота е гаден, затова трябва САМ да си го направиш хубав. А не да чакаш на някой друг, защото просто няма да се случи. Тва което мога да кажа е, че някой хора могад да дават и прощават всичко, други не и като се срещант такива хора, а това е постоянно - преебавка. Така, че заеби таз любов да я даваш дръж си я за себе си по-добре.
Ако не можеш да си щастлив поне я дай на някой друг,който ще е щастлив и няма да мисли като теб !![]()
И какво като я дам, тва да не е дъвка просто да го дам. Като дава човек нещо се надява да му върнат жеста когато той има нужда. Моля искам да ми кажеш същите думи когато си прецакан и преебан по начина който описвам. Не те знам момиче ли си момче, само мога да ти кажа значение няма и от 2те страни на барикатада е 1 и също.
Винаги са ми били смешни тези хора. Влюбвате се, преебават ви и вече започвате с "Любовтта не съществува" и тн.
Все едно това ще ти е единственото момиче...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ти само любов към себе си ли трябва да изпитваш.нямаш ли майка и баща,не ги ли обичаш..пфф,това че някой те е наранил не означава,че любов няма,че тя само п р е е б а в а,но наблюдавайки каквото и да ти казват хората,ти ще си знаеш твоята..![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
BlueParadise Пхаха.
Много подкрепям този човек. Не, защото съм била разочарована ми защото изречението 'щото другите не мислят като теб' е толкова точно, че ЕВАЛА !
П.С - Няма да коментирам има ли любов, няма ли.. все ми е тая
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не разбира се, че няма да е единственото. Просто след като си бил в това положение си имаш 1 наум за следващия път. И кое ти е смешното? Къде е смешното да се посмея и аз.
В такива моменти се радвам, че не съм изпитал т.нар. "любов"
Живота е такъв, какъвто е!
Любов има въпроса не е в това. Въпроса е заслужава ли си да я даваш и да чакаш да ти се върне...айде не ми слагайте думи в устата.
така е, и аз го установих и от година и половина вече съм свободен и щастлив. не ми пука за никой и немам нужда от любов, защото загубих много много време в заблуждение. и накрая тоя човек, за когото давах всичко ме прецака - все едно нищо не е било. рано е за любов - чукане и тва е.
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
И ти си прав. Ама колко да ми е рано бе батка на колко да стана? 40? И ква гаранцията, че и тогава няма да е същото - 0. Гаранций в живота нема.
А четете после пишете, използвайте главите не пишете по инерция
Прав си. Любовта е вълюебно чувство,а на тоя свят дали има чудеса все още не е доказано.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ами House то си е казано,като не прецакваш,ще бъдеш прецакан..много добре знаеш,че на тоя свят всеки си иска неговото...ии ако не искаш да ти е гадно,направи така,че да ни ти е гадно,справи се с проблема,бъде корав, бъде МЪЖ .. мъжете не плачат (както има такъв филм) когато намериш наистина ИСТИНСКАТА Любв ще разбереш,че си сгрешил,но както каза kypo - чукане и тва е !
Любовта си я има. Тя няма да изчезне, а ще продължи да дразни и да радва различните хора.
Без любов не може - за мен е така, не знам за другите.
Но да, понякога наистина не си заслужава.
В момента любовта супер много ме дразни, щото аз като искам нещо, макар и малко - не го получавам. А ако се държа като идиот всичко си идва на мястото. о.О
Т'ва е любовта - понякога я обичам, а друг път я презирам, мразя я иии ме дразни супер много.![]()
Такъв е животът. ^^
Няма да стане по - хубаво без нея. Ама и с нея не е розово :Д.
Аз нямам някакво специално отношение към любовта - който я иска, да си я търси, който не я иска, да не я търси.
На мен ми е все едно. Смисъл един ден е така, на другия - иначе. :Д
^^ ( и много тъпи обяснения напрайх, ама се едно)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Истинската любов има още време докато я срещнеш, стига да искаш, няма граници за нея. Като се влюбиш по друг начин ще мислиш, но не казвам, че няма да си с 1 наум, винаги трябва да е така.
Естествено, че не съществува. Поне не съществува по начинът, който искаме. На колкото повече си готов за някоя, толкова по-безинтересен си за нея. Това е простата истина.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това е простата,но има и много други истини,които вече никой не забелязва. Или поне докато не стане прекалено късно...Първоначално написано от fenastz
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Например ? Коя е твоята истинаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick