Ето ме пак в този форум след толкова време. Преди все казвах, че любовта не съществува. Съществува егоизма на хората искат нещо. Внимание, разбиране и дрън дрън...И ето им начина да го получат. Тва нещо любовта същестува само в приказките. В реалния живот прощаваш правиш добрини и накрая си прецакан, щото другите не мислят като теб. Когато даваш вземат с пълни шепи и вземат ли вземат. И когато свърши имаш нужда ти от него, се оказва, че няма кой да ти го даде. Да обичаш другите си е просто преебано ако искаш да си щастлив. Ако искаш да си щастлив и обичан - обичай себе си не другите така винаги ще получиш това от което имаш нужда. Ето след като си мислех, че съм намерил любовта се върнах отново тук, на същото мнение като преди 2 години. И каква е равносметката, след толква усилия съм преебан. Ся ще получа опит за опровергаване от хора дето са се влюбили и т.н. и ще кажат не е така щото видиш ли при мен е друго. Ха питам аз вас не ви ли се случвало да мислите така. Ако ДА то значи поне веднъж сте прозряли истината.

Love aint worth it !