.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Doga
    После,като стане,като "обърнат терлик" ще пишеш тема: "Нищо не усещам!?"
    Многото сексуална практика укрепва влагалищните мускули, а не ги отпуска. Варианта много секс равно на кофа е детска фантазия.

Стискъш зъби и траеш малко... но после е кеф... :P Успех

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Бъди един път мъж в тоя живот !

Support your local club!!!

Цитирай Първоначално написано от nikity9926
    на 18 за пръв път? Както и да е. Значи при мен беше друго де, бях на 14 ама както и да е. Виж отпусни се и се овлажни. Стисни зъби за секунди и изчакай леко. Помоли го да е по нежен сега пък нататък...
    Много тъпо Познавам студентки,интилигентни и умни момичета,на които определено не им липсват убожатели (в смисъл не са задрастенячки) и са още девствени,това прави ли ги,долни,малоумни и тъпи ?

Мега фен Аватара на lenito_sf
    БЛАГОДАРЯ! Твоята тема е първата нормална в тази част на форума, която виждам от много време

По въпроса ти,казаха ти вече.. отпусни се просто

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Леле .. Първият ми път беше на 14 и въобще не беше болезнен.Нищо лично към авторката,да послуша по горните съвети .. Просто отдели повече време на любовната игра,за да се възбудиш и овлажниш и .. действайте

Цитирай Първоначално написано от Doga
    После,като стане,като "обърнат терлик" ще пишеш тема: "Нищо не усещам!?"
    така беше с бившата ми...първо мрънкаше че я боли,а после че не усеща нищ0
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Ам нз още не съм правила секс, но мисля че трябва да си максимално отпусната.

........

Аз пък когато го направих за първи път бях на 13 и половина,сега съм на 14 и малко , мога да ти кажа,че не осетих нищо,но при всеки си е различно,успех мила и знай, че болката преминава после ще ти е супер! Успех с момчето...

Имам една позната много е красива,има много хубаво тяло има,много е умна,учи за адвокат (2-ри курс на 21 години),също има много "свалячи".Та тя казва,че за нея най-важното е да завърши,а за любов има много време пред себе си.Това прави ли я задръстенячка и т,н. - Не, даже е голяма купонджийка и й се възхищавам на момичето

Ммм всеки казва тярбва да се отпуснеш,да се навлажниш..Аз съм с приятеля ми от близо 1 година и не отдавна го направихме.Преди това отпускала съм се,имало е случаи да се навлажнявам ама разберете дали от притеснение при първия ми път просто не можах по никакъв начин да се отпусна и да се възбудя.
    Също така,всеки път като се опитваше да вкара дори и 1 пръст аз се стягах на секундата.Трудно е,но се опитай да се отпуснеш.В последствие при мен се получи и дори не осещах нищо към края.
    [/b]

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    на 18 за пръв път? Както и да е. Значи при мен беше друго де, бях на 14 ама както и да е. Виж отпусни се и се овлажни. Стисни зъби за секунди и изчакай леко. Помоли го да е по нежен сега пък нататък...
    И какво гордееш ли се като първия ти път е бил на 14 ? А и не забравяй факта, че колкото по-рано го направиш, толкова по-малка е болката
    То като си на 14 дали с пръсти, дали с "мъжки полов инструмент" ше те отпушат май все тая

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Стискъш зъбки и после ще сереш кат' самосфал... ЛЕСНО е....
    It's too late...

е и? половата система съзрява наи добре до 18 години ... а и щом в това развратно време е остискала до 18 моите поздравления

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    И какво гордееш ли се като първия ти път е бил на 14 ? А и не забравяй факта, че колкото по-рано го направиш, толкова по-малка е болката
    Тва пък от къде го измисли за болката... за всеки си е индивидуално, една приятелка го направи на 17 и каза, че дори болка е нямало, а за кръв не се е и сетила...
    Относно по темата - загрявайте предварително, за да се възбудиш. Ако искаш директно да ти го вкара, няма да стане

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tsoko
    Бъди един път мъж в тоя живот !

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Възбуди се, овлажни се, отпусни се, стисни зъби за секунди и опитай пак. И аз бях така. Чак на 3-тия опит стана. Преди това дори и да ме докоснеше там с пениса си болеше.
    Нека да редужа 10 15 минути пръстчета и след това .. Си знаеш

кажи на приятеля си да те отв0ри с пръсти .. кат0 го правиш за първи път е мн як0

Миличка аз имах същият проблем!В момента съм на 18 направих го малко преди да ги навърша (перфектна възраст по мое мнение)Всички казват стискай зъби ала бала..Аз ще ти дам едно съветче,аз какво направих.Бях зверски притеснена,ако щеш вярваи цялата се тресях той малко се притесни даже Хем беше и така доста опитно момчето,но аз притеснена,стегната на макс
    Тъм моя съвет..Ние бяхме нали мисионерската.Когато тръгна да го вкарва аз го хванах за таза и по този начин контролирах дълбочината.Първите 1-2 пъти го вадеше когато адски ме заболеше но после трябва да го оставиш да влезе по навътре и по-бързо.После ме обърна на задна,но бях легнала и го накарах да легне плътно върху мен-като го усещах толкова близо също ме успокои!Но това,че го държах адски много ми помогна.И ако наистина много се обичате само като гледаш човека и знаеш,че е взаимно това много ми помогна.
    ПС:Ние си наехме стая в един хотел в Копривщица-атмосферата също помага!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Много тъпо Познавам студентки,интилигентни и умни момичета,на които определено не им липсват убожатели (в смисъл не са задрастенячки) и са още девствени,това прави ли ги,долни,малоумни и тъпи ?
    Нарочно ли пишеш с толкова грешки?

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    miminko, какви 3 пръста. Правя редовно секс от 4 години и повече от 2 е абсурд да влязат и сега. А на втория боли зверски и определено е неприятно.
    И аз съм така,попринцип съм адски тясна,а правя секс от мнооого време..Е,не приемайте всичко буквално-имах предвид предиграта да е по-дълга и постепенно да се разширява...
    Аз не се изказах точно /или поне в случая/,извинявам се,за което.
    ние определено ги обичаме такива
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Тоест момичето е точно , за което я поздравявам . Много ме хваща яд , като си мислите че като се проебете на 13,14 години сте голяма работа или сте много вървежни.Пикли...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    miminko, какви 3 пръста. Правя редовно секс от 4 години и повече от 2 е абсурд да влязат и сега. А на втория боли зверски и определено е неприятно.
    Девствена съм (поне физически) обаче при мен три пръса влизат без проблем и дори не ме боли... Явно наистина разликата при всеки човек е много голяма...

Ducky wenii Maimunchoo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Девствена съм (поне физически)
    .. физически си девствена, но психически не?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си