- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много боли!
Многото сексуална практика укрепва влагалищните мускули, а не ги отпуска. Варианта много секс равно на кофа е детска фантазия.Първоначално написано от Doga
Стискъш зъби и траеш малко... но после е кеф... :P Успех![]()
Бъди един път мъж в тоя живот !![]()
Support your local club!!!
Много тъпоПървоначално написано от nikity9926
Познавам студентки,интилигентни и умни момичета,на които определено не им липсват убожатели (в смисъл не са задрастенячки) и са още девствени,това прави ли ги,долни,малоумни и тъпи ?
![]()
БЛАГОДАРЯ! Твоята тема е първата нормална в тази част на форума, която виждам от много време![]()
![]()
По въпроса ти,казаха ти вече.. отпусни се просто![]()
Леле .. Първият ми път беше на 14 и въобще не беше болезнен.Нищо лично към авторката,да послуша по горните съвети .. Просто отдели повече време на любовната игра,за да се възбудиш и овлажниш и .. действайте![]()
Първоначално написано от Doga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така беше с бившата ми...първо мрънкаше че я боли,а после че не усеща нищ0
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Ам нз още не съм правила секс, но мисля че трябва да си максимално отпусната.![]()
Аз пък когато го направих за първи път бях на 13 и половина,сега съм на 14 и малко, мога да ти кажа,че не осетих нищо,но при всеки си е различно,успех мила и знай, че болката преминава
после ще ти е супер! Успех с момчето...
![]()
Имам една позната много е красива,има много хубаво тяло има,много е умна,учи за адвокат (2-ри курс на 21 години),също има много "свалячи".Та тя казва,че за нея най-важното е да завърши,а за любов има много време пред себе си.Това прави ли я задръстенячка и т,н. - Не, даже е голяма купонджийка и й се възхищавам на момичето
Ммм всеки казва тярбва да се отпуснеш,да се навлажниш..Аз съм с приятеля ми от близо 1 година и не отдавна го направихме.Преди това отпускала съм се,имало е случаи да се навлажнявам ама разберете дали от притеснение при първия ми път просто не можах по никакъв начин да се отпусна и да се възбудя.
Също така,всеки път като се опитваше да вкара дори и 1 пръст аз се стягах на секундата.Трудно е,но се опитай да се отпуснеш.В последствие при мен се получи и дори не осещах нищо към края.[/b]
То като си на 14 дали с пръсти, дали с "мъжки полов инструмент" ше те отпушат май все таяПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Стискъш зъбки и после ще сереш кат' самосфал... ЛЕСНО е....
It's too late...
е и? половата система съзрява наи добре до 18 години ... а и щом в това развратно време е остискала до 18 моите поздравленияПървоначално написано от nikity9926
![]()
Тва пък от къде го измисли за болката... за всеки си е индивидуално, една приятелка го направи на 17 и каза, че дори болка е нямало, а за кръв не се е и сетила...Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Относно по темата - загрявайте предварително, за да се възбудиш. Ако искаш директно да ти го вкара, няма да стане
Първоначално написано от tsoko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нека да редужа 10 15 минути пръстчета и след това .. Си знаешПървоначално написано от krem4et0
![]()
кажи на приятеля си да те отв0ри с пръсти .. кат0 го правиш за първи път е мн як0![]()
![]()
Миличка аз имах същият проблем!В момента съм на 18 направих го малко преди да ги навърша (перфектна възраст по мое мнение)Всички казват стискай зъби ала бала..Аз ще ти дам едно съветче,аз какво направих.Бях зверски притеснена,ако щеш вярваи цялата се тресях той малко се притесни дажеХем беше и така доста опитно момчето,но аз притеснена,стегната на макс
![]()
Тъм моя съвет..Ние бяхме нали мисионерската.Когато тръгна да го вкарва аз го хванах за таза и по този начин контролирах дълбочината.Първите 1-2 пъти го вадеше когато адски ме заболеше но после трябва да го оставиш да влезе по навътре и по-бързо.После ме обърна на задна,но бях легнала и го накарах да легне плътно върху мен-като го усещах толкова близо също ме успокои!Но това,че го държах адски много ми помогна.И ако наистина много се обичате само като гледаш човека и знаеш,че е взаимно това много ми помогна.
ПС:Ние си наехме стая в един хотел в Копривщица-атмосферата също помага!
Нарочно ли пишеш с толкова грешки?Първоначално написано от UNITED
Първоначално написано от tanch3t093
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ние определено ги обичаме такиваПървоначално написано от miminko
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тоест момичето е точно , за което я поздравявам . Много ме хваща яд , като си мислите че като се проебете на 13,14 години сте голяма работа или сте много вървежни.Пикли...Първоначално написано от nikity9926
.. физически си девствена, но психически не?!Първоначално написано от Anja
![]()