- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много боли!
Здравейте! На 18 съм и имам приятел от доста време! Реших, че съм готова вече да правим секс, но на мен ми е за първи път и в момента, в който се опита да пъхне члена си ме болеше толкова, че спряхме... Опита с пръст - ок, но след това отново ме заболя много и спряхме. Какво да направя?! Обичаме се и искам той да е Човека!
ахахаха на една и ровичках с 3-те пръста половин час докато се скъса тъпия химен :Д кат видях кръвта ми олекна :Д
aLL SaM Ve eBaL
е как да се изкажа ?
aLL SaM Ve eBaL
на 18 за пръв път? Както и да е. Значи при мен беше друго де, бях на 14 ама както и да е. Виж отпусни се и се овлажни. Стисни зъби за секунди и изчакай леко. Помоли го да е по нежен сега пък нататък...
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Трябва да си максималко възбудена и навлажнена.Опитайте с повече ласки и прочие![]()
И какво гордееш ли се като първия ти път е бил на 14 ?Първоначално написано от nikity9926
А и не забравяй факта, че колкото по-рано го направиш, толкова по-малка е болката
![]()
Най-важното е да се отпуснеш.Не мисли за болката,а за това, че това е човека, когоро обичаш или изобщо не мисли за нищо. Нека той бъде по-нежен използвайте и повечко лубрикант и сте готови. :P
Да бе, все едно се хвали, кво геройство само...Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Аз съм чувала и че по-слабичките повече ги боли.. Мен ми прилоша първия път..
Като пробвате пак се опитай да не мислиш как те е боляло предишния път.. отпусни се, мисли за това как ще става все по-хубаво и се наслади на твойто момче ;р
Има хора с по-ниска граница на болката. А има и различни видове химен, което пак може да е фактор да те боли много. В определени, изолирани случаи се налага хирургическа дефлорация. Ако смяташ, че не можеш да понесеш болката, консултирай се с гинеколога си. Може точно ти да си от статистически малкото по-особени случаи.
И при мен беше така, но търпях , защото знаех че с отлагане няма да намалее болкатапотърпи малко и после всичко ще е ок
![]()
просто се отпусни.. важно е и той да те навлажни добре.... повече любовна игра и ще се справиш :P
Просто аз
Да, и се радвам, че не съм го правила ей така и после да съжалявам.Първоначално написано от nikity9926
Благодаря ви за съветите все пак, но и предния път, въпреки че бях доста възбудена, не се получи.
Аз преди няколко дена го направих и наистина и мене ме болеше мн ама после 2рия не боли вечеstiskai zubi i tva e
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
Кирилицата в този форум е задължителна!
krem4et0
Мила, малко са жените които са се омъжили за 1-я, с когото са спали. Така или иначе все някога ще те напусне или ти ще напуснеш него. Щом не си сигурна сега и си задаваш въпроса ДАЛИ, значи най-вероятно не е той човека за 1-я ти път.
Лелее аз съм със същия проблем! С гаджето пробвахме за пръв път преди около месец ... Въпреки, че бях възбудена много ме болеше ... Спряхме, после пак опитахме, но с пръсти - леко свиквах, но после пак пробвахме болката беше нетърпимаВчера пак пробвахме - този път той рязко го направи, и пак беше нежен и вниателен. Съвсем малко влеза много ме заболя! После видях, че имам кръв ... Това означава ли, че химена се е разкъсал? После пак ли ще боли толкова? Или работата е почти свършена? ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Миличка знам за какво говориш, аз първия път почти припаднах от болка. Както казаха в няколко предни поста, стисни зъби и ще мине, с лубрикант наистина се пооправят нещата . Стискай зъби и късметПървоначално написано от memeto1
Wanting, needing, waiting
For you to justify my love
Hoping, praying
For you to justify my love
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
Хименът покрива входа на влагалището. не е 2-3-5 см навътре,а точно на входа. При първото проникване част от него се къса. Напълно хименът се къса при първото вагинално раждане. До тогава има остатъци от него. Освен самата болка от разкъсването има и друга допълнителна - разширяване на влагалището от проникналия пенис. Тази болка не е за подценяване, защото именно тя се появява и при 2-ри, 3-ти, n-ти акт. Причината е по-малкото влагалще от големината на пениса (около 2 пъти по-малко). Ако жената не е възбудена, влагалището не се разширява. Мен лично цялата първа година на сексуалния ми живот ме боля именно от самото разпъване.Първоначално написано от tanch3t093
После,като стане,като "обърнат терлик" ще пишеш тема: "Нищо не усещам!?"![]()