.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Приятели - наркомани

Ами... имам една приятелка, и тя е... ами наркоманка. Имам предвид, че взима наркотици, пуши и през повечето време (вечер) е пияна! Обаче, тя не разбира това, мисли си че е нормална като другите момичета на 15. Това ми създава особени проблеми, ама не знам дали да ѝ кажа или да си замълча докато родителите ѝ не я вкарат в правия път. Посъветвайте ме какво да направя, защото от една страна ми е приятлка, но от друга ми пречи с присъствието си, докато е пяна.
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Когато е трезвена и не е взела наркотици поговори с нея. Кажи си мниението и какви последици имат наркотиците и алкохола върху организма й и че по този път, по който е тръгнала може би ще загуби много приятели и ще си навлече неприятности. Дано да те послуша и да ги спре.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    на наркоман колкото и да му говориш, той само си мисли откъде да вземе пари за поредната доза... щом е почнала, квото и да и говориш, няма спиране

няма спасение,съжалявам (1 на 1000), със силна воля.
    Говори с родителите й.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Когато е трезвена и не е взела наркотици поговори с нея. Кажи си мниението и какви последици имат наркотиците и алкохола върху организма й и че по този път, по който е тръгнала може би ще загуби много приятели и ще си навлече неприятности. Дано да те послуша и да ги спре.
    почти сигурна съм, че няма да й помогне..хората, които го правят, ако осъзнаваха до какво води всико това, нямаше да ги взимат..те просто имат болно съзнание..имам няколко в класа..и смятат, че няма да ти стане нищо освен да ти е весело и яко..колко пъти съм говорила с тях но не "знайш ли кво яко ще ти стане..ела с нас.. ще видиш" така че няма да помогне за жалост ..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

говори директно с родителите й, като ги помолиш да не казват за разговора ви, в случай, че тя разбере и вземе че ти се разсърди.
    те трябва да знаят за пътя, по който е тръгнала дъщеря им. от там нататък, не виждам кво може да направиш.

Какво разбираш под "наркоманка"? Какво точно взема?

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Спри да се събираш с нея , че ще става лошо..
    Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ilonka
    глупости, ако ти е приятелка, трябва да се опиташ да й помогнеш,а не да я заебеш просто ей така, това би било супер гадно

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Това Ще я отчужди от теб!!!
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Говори с родителите й.
    това също!!! даже ще я накара да си мисли че ти си й враг!!! НЕДЕЙ!!!
    АЗ смятам така: Момичето щом се е обърнало към наркотици или алкохол значи има проблеми, най-често семейни. Ако родителите й се карат и това я прави по някакъв начин тъжна, и ти им кажеш за нейните пороци, това не само на нея ще навреди, а на цялото семейство (родителите ще почнат да се обвиняват - ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА НЕЙНОТО СЪСТОЯНИЕ... НЕ ТИ СИ ВИНОВНА!!! и т.н.).........
    По добре й покажи нещо хубаво женско (например шопинг, обсъждане на мъже, лов на мъже и т.н.) и опитай да разбереш проблема й, и й съчувствай по някакъв начин... толкова от мен надявам се да помогне
    vsichkii, osven men, sa tupii !

' каквито са приятелите ти , такава си и ти. '
    по-хубаво казвай квото ще казваш,защото после ще е късно.
    ако ти е приятно - ок. , но не мисля че момиче на 15 е нормално за норкоманство и т.н , тъпо е .

Заеби я.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    глупости, ако ти е приятелка, трябва да се опиташ да й помогнеш,а не да я заебеш просто ей така, това би било супер гадно
    Кфо да и помагаш,тя наистина мисли само как да вземе пари и да се надруса още и още...Наи много да ти вземе парите....И аз съм на това мнение,да спреш да се събираш с нея!

SK0RP10N
    Guest
    Чакай сега - наркоман е доста обширно понятие.
    1. Какво взима ?
    2. По колко взима ?
    3. Колко често взима ?
    4. Умее ли да се контролира докато е под въздействието на наркотика ?
    5. Умее ли да контролира приема на наркотика ?

Ако е трева/амфетамин, от личен опит, няма какво да се притесняваш.
    Чакаме развитие на темата

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kirchag
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Кфо да и помагаш,тя наистина мисли само как да вземе пари и да се надруса още и още...Наи много да ти вземе парите....И аз съм на това мнение,да спреш да се събираш с нея!
    оффф, няма да споря повече, това е детински начин на разсъждение...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Аз лично не обичам да ми дават акъл (за каквото и да било)
    Сам съм решил да вляза в 'правия път', въпреки непрестанните "аре бе бате, к'во толко"
    Всичко е до воля и желание...аз ако кажа, че го правя заради момиче или приятел ще излъжа...правя го само заради себе си.

е на 15г. едва ли е толко замаляла наркоманка ... според мене още има няква надежда..но ако тя има желание..съмнявам се да спре, защото ти си и казала .. поговори си с нея ..и ако откаже да те послуша..довиждане и това е
    It's better to burn out than to fade away...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си