.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дали ме е обичал??

Изведнъж се промени много- не ми се обаждаше със седмици, каза, че съм го притискала... Аз естествено сложих край, но виждам, че той е бил въздуха, без който не мога да дишам... Слънцето, което озаряваше моя ден вече го няма, а предполагам ме е забравил напълно...
    Заради всичките си други проблеми забравяше за мен, и това ме нараняваше изключително много...

Ами хората не сме длъжни да тичаме постоянно след другия и да се грижим за него. Понякога трябва да се погрижим и за себе си.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Преживей го.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    million miles away (:
    Истинската причина не е,че си го притискала .. просто си му омръзнала вече и сега използва най-елементарното извинение за край на връзката ви,типичен пикльо. Мъжете са си такива,да им нямаш доверие. И преди сега да ми се нахвърлят някои,не съм казала,че не могат да обичат или да ценят и т.н. Могат много ясно,и те са човешки същества,НО всичко е до едно време. Затова браковете са най-тъпото нещо,измислено на тая планета,но това е друга тема...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Истинската причина не е,че си го притискала .. просто си му омръзнала вече и сега използва най-елементарното извинение за край на връзката ви,типичен пикльо. Мъжете са си такива,да им нямаш доверие. И преди сега да ми се нахвърлят някои,не съм казала,че не могат да обичат или да ценят и т.н. Могат много ясно,и те са човешки същества,НО всичко е до едно време. Затова браковете са най-тъпото нещо,измислено на тая планета,но това е друга тема...
    Е леко преувеличаваш

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

А отначало беше толкова мил... Като тръгнехме някъде ме хващаше за ръката, а напоследък бяхме като чужди...

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5
    Е леко преувеличаваш
    Ожени/омъжи се някой ден и ще видиш за какво става на въпрос. Дано да е истинска доживотна любов (хах),но ако не е,ще видиш..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от TheOneAndOnly
    А отначало беше толкова мил... Като тръгнехме някъде ме хващаше за ръката, а напоследък бяхме като чужди...
    Точноо,точно,аз ти казвам. Т'ва е вечната любов,в която всички се кълнат.

Да..омръзнала си му и е намерил баналниа начин да ти го подметне.. ще ти мине..не влагай чак толкова емоции за някой кото не прави същото за теб
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Занимавам се с едно момче вече 9 месеца.. в началото ми беше много яко с него.. бяхме заедно на море.. излизахме само 2мата.. супер много ме кефише и така първите 3 месеца бяха добре, но след това не знам точно кой от нас се промени аз или той, но почнахме да се караме, непрекъснато да спорим.. сега сме в периода преди истинския край.. късаме събираме се и така.. като съм с него супер много ме дразни, а като скъсаме ми става гадно при мисълта, че ще бъде с друго момиче.. но наскоро започнах да си харесвам много едно момче от моя клас и вече не ми пука толкова.. Съжалявам че се отклоних от темата.. но мисълта ми е, че или си му омръзнала или си го подразнила с нещо.. може би просто е в момент, в който не иска да има гадже..
    Усмихвай сеее дори на сънн

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от TheOneAndOnly
    всички са така отначало,но после ти бият шута и е искал ти да го скъсаш за да е по-лесно за теб,продължи напред и не се връщай назад
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Само колко романтично написано, но не винаги всичко е толкова розово и красиво както си го описала.Момчето се нуждае от свобода и лично пространство, което явно си пропуснала да му дадеш - дай му я сега

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не знам защо реши, че момчето е "типичен пикльо". Това, че явно връзката им се е изчерпала и са имали проблеми, не го прави пикльо. А крайни заключен, като това, че на мъжете не може да се има доверие ... Все едно да кажеш, че на всяка жена може да се има доверие.
    И това колко е до време си зависи от хората

Супер фен
    Разбирам те напълно.. не искам да те отчайвам, но почти година не съм спирала да обичам "моя въздух без, който не мога" .. обвинявам се много, че съм скъсала с него, но отй пордължава живота си..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не знам защо реши, че момчето е "типичен пикльо". Това, че явно връзката им се е изчерпала и са имали проблеми, не го прави пикльо. А крайни заключен, като това, че на мъжете не може да се има доверие ... Все едно да кажеш, че на всяка жена може да се има доверие.
    И това колко е до време си зависи от хората
    Хубаво,живей си в приказките. Всеки си избира начина на живот и ценностите си. Няма какво да ти обяснявам и на теб,кой каквото иска да си прави.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Хубаво,живей си в приказките. Всеки си избира начина на живот и ценностите си. Няма какво да ти обяснявам и на теб,кой каквото иска да си прави.
    Въобще не живея в приказките, видяла съм много разочарования, страдала съм, боляло ме е, чувствала съм се предадена и това определено не е приказка. Знам, че живота си има и сурова страна, но просто трябва да се бориш с нея, да я изживееш. Отдавна не вярвам в приказките, че всичко е розово. Но въпреки това е обидно да наричаш някой "типичен пикльо", или да казваш на кой може и на кой не да имаш доверие.
    Както и да е "Всеки си избира начина на живот и ценностите си."

Шанс .. продължаваш напред и това е .. все ще си намериш и друго "слънце", което да те огрее ..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Въобще не живея в приказките, видяла съм много разочарования, страдала съм, боляло ме е, чувствала съм се предадена и това определено не е приказка. Знам, че живота си има и сурова страна, но просто трябва да се бориш с нея, да я изживееш. Отдавна не вярвам в приказките, че всичко е розово. Но въпреки това е обидно да наричаш някой "типичен пикльо", или да казваш на кой може и на кой не да имаш доверие.
    Както и да е "Всеки си избира начина на живот и ценностите си."
    Лекичко. Въпрос на мнение е.

Ти мислиш така,аз иначе. Какъв ми е той,че да го чувствам обидно да го наричам "пикьо" ?! На такъв ми прилича и толкова. Не съм заповядала на кой да се вярва или на кой не. С никой не се разпореждам. Давам съвет на авторката,нека тя да си прецени сама какво да прави.

ако наистина е толкова отчайващо поговори с него, за да видиш дали грешката е в теб и да не я повтаряш повече с други хора, или проблема си е в него, но и в двата случая ще трябва да го преодолееш.. както каза Hilary се ще намериш друго слънце..
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Вече има ли смисъл да знаеш дали те е обичал? Знам,че искаш да чуеш отговора, знам го..но просто приеми,че вече няма смисъл да знаеш. Щото може да не ти хареса и да чуеш доста неприятни неща (както се случи..).За тва просто не се рови в миналото и продължи напред, направи го, не се обръщай назад, просто недей. Не сипвай сол в раната си, защото тя е само твоя и теб ще те боли..ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД, СТАНАЛОТО-СТАНАЛО.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    [quote="egois74e"]ако наистина е толкова отчайващо поговори с него, за да видиш дали грешката е в теб и да не я повтаряш повече с други хора, или проблема си е в него, но и в двата случая ще трябва да го преодолееш./quote]
    ммдаа.Аз направих така, говорих с него и разбрах, разбрах всичко.Цялата игра и лъжа и тн.И въпреки че сега го мразя затова се радвам, че така се случи защото поне истинатаа разбрах и сега съм спокойна. А той дали съжалява за казаните думи или не..вече не ме интересува и не искам да знам.

такаче, ще добавя още нещо към мнението си..ако е наистина отчайващо говори с него, но бъди готова за най-лошото, пък ако не си готова не рови в раната и не се самоунижавай докато се опитваш да намериш истината за нещо отдавна приключило (ако не за теб, предполагам поне за него..)
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Kакво значение вече има дали те обича?
    Щом ти е казал това ,значи не иска да е с теб.. Няма смисъл да го мислиш,просто.
    Продължавай напред с високо вдигната глава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си