- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- очна линия.. (:
Здарсти![]()
От много време искам да си взема очна линия и днеска най-сетне си взехАма съм мн саката, та искам да ви попитам как се слага тва чудо?
Смисъл, как да я сложа без да мърдам, без да се размазва .. и някакви трикчета ако знаете,ала бала
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
всъ6тност не е никаква философия :Д аз лично си затварям окото и притискам миглите към кожата с пръст, а след това с едно непрекъснато движение слагам линията и така.... като отворя окото дооформян ръба и готово![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
да .. попринцип е така но аз след 4-5 пъти се научих .. просто трябва да си успокоиш ръката и да не бързаш .. сега ще ти кажа как става най- лесно .. значи отиваш пред огледалото и си доприраш ръката до него като си слагаш ... поне на мене така не ми трепери ръката и ставаПървоначално написано от Biskfitka
smile-it's the second best thing you do with your lips
Аз от доста време съм се отказала от тва животно очната линияИмам едно като тънко маркерче от орифлейм и по-лесно става с него, ама напоследък си слагам отгоре с по-мек молив за очи..по-лесно е
![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Както казаха по-нагоре, с много опити се получава. И това с подпирането на ръката - препоръчвам ти го.![]()
ее,мерси ви
надявам се с няколко опита да се получи![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (: