.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    in y0ur mind ;]

Хора,отговорете ми,моля ви :D

Дебел ли съм ? Висок съм 175 см и тежа 80 килограма. Чувствам се затлъстял.Вие как мислите ?
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    От 80 кила до 80 кила има огромна разлика...нещо тренираш ли? Това мускул ли е? Ние как да знаем дали става въпрос за мускулна маса или мазнини? Ако нищо не тренираш са много според мен. Аз съм същата височина и съм 60 кила с тухли в джобовете...

Град
    in y0ur mind ;]
    При мене ситуацията е мн странна ... през лятото ставам като фиданка и тежа както викаш ти 60 кила с напикани гащи .. а пък от друга страна през зимата пълнея.
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Кажи по корема и бедрата имаш ли мазнини ? Ако нямаш да не ти пука, какъв се мислиш.. НЕ СИ ;д

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Виж тук! Все пак това е относително...
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от h0usel0ve3r
    При мене ситуацията е мн странна ... през лятото ставам като фиданка и тежа както викаш ти 60 кила с напикани гащи .. а пък от друга страна през зимата пълнея.
    попринцип повечето хора да не ти кажа и всички пълнеят през зимата и слабеят през лятото, не се притеснявай 1.момче си 2. висок си доста а само кажи на колко години си пък ако не се чустваш добре в тялото си ходи на фитнес и маалко понамали яденето, не ти казвам да гладуваш
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Аз съм 187см и съм 75кг и се чувствам добре... но зависи от адски много фактори...има голямо значение плътността на костите ти, структурата ти...
    За мен най-важният фактор е как се чувстваш... Затова ако не се чувстваш добре, вземи мерки
    Те така!

Град
    in y0ur mind ;]
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    попринцип повечето хора да не ти кажа и всички пълнеят през зимата и слабеят през лятото, не се притеснявай 1.момче си 2. висок си доста а само кажи на колко години си пък ако не се чустваш добре в тялото си ходи на фитнес и маалко понамали яденето, не ти казвам да гладуваш
    за яденето .. въобще не ям много .. мн малко всъщност ... и напоследък взимам мерки и си тренирам в домашни условия ... за 3 седмици свалих 3 килограма и половина и разликата се заблязва ... а и на 15 години съм ... аз се чувсствам добре щом моето момиче си ме харесва какъвто съм

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    за яденето .. въобще не ям много .. мн малко всъщност ... и напоследък взимам мерки и си тренирам в домашни условия ... за 3 седмици свалих 3 килограма и половина и разликата се заблязва ... а и на 15 години съм ... аз се чувсствам добре щом моето момиче си ме харесва какъвто съм
    еми значи всичко си е ОК, радвам се
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Нормално е през зимата да напълняваш - през повечето време най-вероятно седиш у вас / което е нормално имайки в предвид минусовите температури / . Трудно е да се прецени дали си пълен или не... относително е : ) . Зависи дали тренираш , какво тренираш и т.н.

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Бе супер си си бе човече... аз съм 185 на 90 килограма и се чувствам супер, макар че нямам грам мускули по мен
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Добре де как ще стане тва всяка зима да качваш 20кг и посл еда ги сваляш все едно нищо не е,тва не е нормално така да си играе организма ти с килограмите надолу нагоре и то рязко,вземи мерки,иди при специалист

А при мен проблем ли е, че съм 170 и съм 45кг (момче съм)
    Странното е, че си ям редовно, а си седя 45

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    А при мен проблем ли е, че съм 170 и съм 45кг (момче съм)
    Странното е, че си ям редовно, а си седя 45
    много си слаб за височината си о.О
    тренирай нещо - ходи на фитнес

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мерси, ще почвам скоро
    Мислех плуване да почвам, но първо трябва да се науча да плувам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си