- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сестри и техните проблеми! Помощ!
Сестра ми излиза с момче което е с 5 години по-голямо от нея. Онзи ден когато влязох в стаята ѝ я заварих да прави секс с него. Тя обаче е само на 11 и това много ме притесни. Момчето е с 1 година по-голямо от мен, но реших да предпазя сестричката си и го изгоних. Тя обаче ходи до тях, и не използва презерватив (научавам от родителите на момчето). Не знам какво да правя! Моля помогнете!
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Ако това е истина... ужас.
Кажи на вашите.
Макар, че 99,9% е ебавка.
Не е хубаво да клюкарстваш, но най-добре сподели с родителите си.Това, което прави сестра ти не е редно.Секс на 11 години ? На 11 още не знаеш дали те сърби, дали те боли тя тръгнала да се е*е .. Това за мен е най-доброто решение.Родителите ти ще преценят най-добре какво да правят.
ПП: И все пак темата ми изглежда малко като ебавка, но ..
Дано темата е ебавка..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от Bellatrix
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не е ебавка за съжаление ;(
Първоначално написано от Bellatrix
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бастун кат се ебаваш поне го измисли ла!
Ами сестра ти е на 11 години. Би трябвало да знаеш, че е напълно способна сама да контролира сексуалния си живот и да взима решения, съобразени с общоприетите норми. Според мен не трябва да си вреш носа в личния й живот.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
За 1 ден пусна толкова странни теми.Как да повярва някой,че точно тая е сериозна![]()
Ай сиктир![]()
![]()
Ако темата не е ебавка то аз съм трамвай
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Нещо не вярвам аз![]()
Направо за детска педагогическа стая...Първоначално написано от m1nik
![]()
Мирише ми и на мен на ебавка..
И дано да е..
Но за 0,1 процент ако не е..кажи на ваще,какво чакаш още ?!
Тежка тема.
Обади се на полицията.
мм.. като гледам родителите ви не я наглеждат много много, така че файда от казване на тях... по изчисленията ми и данните, които даде, трябва да си на 15 .. ако ти пука за нея и стегни юздите.. има си начини![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Нямаш ли такива по смели приятели, следващия път като дойде от вас, да си тръне леко така променен. Аз лично, ако бях в такава ситуация бих го оставил на място. Мое лично мнение, не ангажирам никого с него. УСПЕХ!
Какъв личен живот на 11?Първоначално написано от fenastz
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
*сарказъм*Първоначално написано от MetalZone
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това е ебавка. Не познавам толкова глупав човек, който да не каже такова нещо на родителите си.![]()
Там е работата че наще са разведени, ама майка ми горе долу я контролира, сега й казах за това и тя здравата я наказаобаче са стана гадно щото ми досажда постоянно.