.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    на какъв въпрос не би отговорила?

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    на какъв въпрос не би отговорила?
    ще разберете ако ми задавате

Носиш ли висок ток?

А къси поли?

Ползваш ли грим често?

Тежък/лек грим?

Пушиш ли?

Пиеш ли алкохол?

Град
    Носиш ли висок ток? принципно не, но когато ми се налага нося И много обичам адски високи точкета

А къси поли? ми не, не си харесвам краката

Ползваш ли грим често? ами да всеки ден

Тежък/лек грим? лек

Пушиш ли? Не

Пиеш ли алкохол? да

Цитирай Първоначално написано от nia711
    Носиш ли висок ток? И много обичам адски високи точкета
    еха добре, добре

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Интересуваш се чисто от дизайна на мебели, или и от функционалността и материалите?
    А от индустриален дизайн интересуваш ли се?
    От дизайн на дрехи. Не на котюр, а на ежедневно облекло.
    Колко функционалност е нужна на един дизайн?
    За или против "безмислени" design features?
    Grumpy old madman

Град
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Интересуваш се чисто от дизайна на мебели, или и от функционалността и материалите? Хм ще отговоря в 1 на 2 от въпросите ти. Интересувам се от дървообработка и производството на мебели от дървесен материал
    А от индустриален дизайн интересуваш ли се? Това съм го чувала само 1-2 пъти Само знам че тряа яко фантазия ии физика
    От дизайн на дрехи. Не на котюр, а на ежедневно облекло. Да да и пак да Тук е доста неща мога да вмъкна в отговора си. Ходех на курсове по рисуване само и единствено на чеовешко тяло и анатомия. Имам ужасно много идей и не малко дрехи съм си прекроявала и правела
    Колко функционалност е нужна на един дизайн?
    За или против "безмислени" design features? Против. Заобиколена съм от архитекти, приятели на семейството ми, на брат ми гаджето,още адски мн приятели и прочие и прочие и мога да кажа твърдо против. До такава степен съм се наслушала на '' А еди коя си сграда има еди какъв си ъгъл който е напълно неиползваем и заема толкова много площ..'' че позицията ми е непоклатима Всички тези огромни и толкова сложни по форма сгради са красиви-да,уникални-да, но се хвърлят толкова много пари. Нека си прайм 7-8 етажни панелчета да ни е кротко на главата пък нека другите си строят техните фантасмагорий

А някоя рисунка/скица да пуснеш?
    Диетер Рамс?
    Валтер да Силва?
    ИКЕА?
    Дизайна на италианските спортни коли vs. класическия дизайн на Порше 911?

Коя част от облеклото ти е любима за прекрояване и според теб предлага най-широко поле за изява на въображението?

А не смяташ ли, че мненията на познатите ти са повлияни от културата и ценностната система в България? Примерно, че мисленето на доста хора е все още във фаза индустриално общество, а не постиндустриално.
    А ако смисълът на въпросните design features е чисто визуален?
    Grumpy old madman

Щом толкова искаш да си "чупиш" пръстите ето ти малко храна за размисъл - какво мислиш за тълкуването на Ницше, че трагедията е тържество на живота?
    Можеш още отсега да почнеш да го мислиш, от мислене да не успееш да заспиш и на сутринта да си изложиш мнението
    Audio ergo sum

Скачала ли си с бънджи? Ако не, би ли го направила?

А с парашут?

А без?

Обичаш ли да ходиш в планината? Защо да/не?

Караш ли ски?

А на море?

Можеш ли да плуваш?

Качвала ли си се на банана?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    А някоя рисунка/скица да пуснеш? .
    Диетер Рамс? Ами запозната съм с неговите работи и ми харесват. Не мога особено да коментирам много, защото не съм чак толкова навътре в нещата му. Само ще кажа, че ми харесват и определено са прости за употреба, лесни за разбиране и удобни
    Валтер да Силва? .....

ИКЕА? Имат невероятни идей Сестра ми работи в тази сфера и на какво ли не съм се нагледала.

Дизайна на италианските спортни коли vs. класическия дизайн на Порше 911? Не се интересувам особено от коли

Коя част от облеклото ти е любима за прекрояване и според теб предлага най-широко поле за изява на въображението?
    Всяка една дреха може да бъде интересна и лесно за прекорояване в зависимост от идейте ти. Принципно аз наблягам на някакви роклички или дрехи които носим отгоре. На една блуза всичко можеш да сложиш и да направиш с нея и не се съобразяваш с какво я носиш, докато един панталон е много по прецизен. Поне аз така смятам и по това се водя :P

А не смяташ ли, че мненията на познатите ти са повлияни от културата и ценностната система в България? Примерно, че мисленето на доста хора е все още във фаза индустриално общество, а не постиндустриално.
    А ако смисълът на въпросните design features е чисто визуален?
    Ами на първия ти въпрос не мога да отговоря, защото те разбират доста повече от мен и няма как дори и да искам да оборя мнението им. Какъвто и да е смисълът на тези design features според мен е безсмислен. Има много по-важни неща за които могът да се дадът тези пари, отколкото да се инвистират в нещо което радва окото ти. Така или иначе все пак това е работата на архитектите и те с това си изкарват хляба. Не съм аз тази която да казвам дали това е безсмислено или не, а дори и да го направя надали някои би ми обърнал внимание.

Град
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Скачала ли си с бънджи? Ако не, би ли го направила? не, но с удоволствие на 18тия ми рожден ден като подарък ще скоча

А с парашут? не съм, но съм навита, даже повече от колкото с бънджи.

А без? Все още не съм мислела за самоубийство

Обичаш ли да ходиш в планината? Защо да/не? Разбира се Ами защото от малка наще ме мъкнат по планините и принципно обичам да се разхождам из природата. За това обичам да си ходя на виличката и да се разтоваря от тая София \/
    Караш ли ски?не Карам борд.

А на море? само през летния сезон

Можеш ли да плуваш? НЕ

Качвала ли си се на банана? хахах даа

Град
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Щом толкова искаш да си "чупиш" пръстите ето ти малко храна за размисъл - какво мислиш за тълкуването на Ницше, че трагедията е тържество на живота?
    Можеш още отсега да почнеш да го мислиш, от мислене да не успееш да заспиш и на сутринта да си изложиш мнението
    Ти какво да не си си написал домашното по философия и сега да ти го правя като отговоря

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    имаш ли любима книга?
    а филм?
    гледа ли зимните олимпийски игри?
    ако да кой спорт ти харесва най-много?

Цитирай Първоначално написано от nia711
    [Има много по-важни неща за които могът да се дадът тези пари, отколкото да се инвистират в нещо което радва окото ти. Така или иначе все пак това е работата на архитектите и те с това си изкарват хляба. Не съм аз тази която да казвам дали това е безсмислено или не, а дори и да го направя надали някои би ми обърнал внимание.
    [/quote]
    А тогава какво ти е мнението за панелните блокове, липсата на зелени площи и тн. Би ли живяла в света описан от Оруел в 1984, или този представен във филма Equilibrium?

Къде би предпочела да живееш - в барков апартамент, или в панелка?
    Grumpy old madman

Вярваш ли във вечната, чиста и непорочна любов?
    Grumpy old madman

Кое е мястото, което най-много би желала да посетиш?
    Била ли си в чужбина? Къде?
    Какво мислиш за изкуството?
    we are magic.

Град
    Цитирай Първоначално написано от BioX
    имаш ли любима книга? напоследък съм се заробила зад учебниците и нямам особено време да чета, но все пак Кръстоносци на Хенрик Сенкевич.
    а филм? P.S I love you, The Butterfly Effect и Fight club.
    гледа ли зимните олимпийски игри? засякох ги по телевизията като бях при брат ми, но нищо повече
    ако да кой спорт ти харесва най-много?....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си