- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И на двамата ...
Здравейте. Като за начало извинявам се,ако има пунктанционни или правописни грешки. Проблема ми е следния, досега никога не сам се целувал както и приателката ми и исках да ви попитам щом и 2мата не сме се целували какво да направя аз си падам малко от по-срамежливите. ии въобще незнам какво да правяя или да се пусна по течението както се казва![]()
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Пусни се по течението,както се казва. И дано те отведе до търсачката,където ще намериш още 1289018321 теми на тази тематика.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Естествено е. Не се мисли много много.
Omg w0sh е модератор....не мога да повярвам...иначе по темата ко го мислиш, просто го направи, не ти зависи живота от това.
Ами то ще си дойде момента и всичко ще ти дойде от вътре.Не можем да ти кажем как, просто се отдай на момента.Не е никак трудно, не се притеснявай![]()
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не го мисли .. просто се случва .. ии не е кой знае каква теория спокойно!![]()
Не очаквай да е кой знае колко невероятно.. не, че искам да ти разбивам надеждите. Обикновено първите целувки не са най-хубавите, но може да са наистина нещо специално!![]()
Гледай само да не се увлечеш повечко и да й бръкнеш с езика в гърлото щот ше стане забавно![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
всеки е минал през подобни проблеми и притеснения относно първата целувка... няма правила.. при всеки е уникално, но смятам, че ако се обичате колкото и да е отвратитлна първата ви целувка това няма да е фактор да се скарате или да бъдеш зарязан ... погледни и от другата страна - и на нея и е за първи път, т.е. не може да ти търси косури ... relaxи все пак гледай да си измиеш зъбите преди да излзнете.. една дъвка също е добър вариянт, се увличай прекалено много да не я убиеш от недостиг на въздух
и това е.. той това да не е изпълнение на лед - да има 1000 възможни комбинации .. сичко е едно въртене на езика - тва е.. късмет
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Като зайци на ниваПървоначално написано от nymphadora
А иначе - споко - първата целувка почти никога не се получава.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За втори път го пиша човече!!!Първоначално написано от lentinko
RAKIA CONNECTING AND CORRECTING PEOPLE!!!
vsichkii, osven men, sa tupii !
Какт0 се казва.. ТЯ ОТВАРЯ ТИ ОТВАРЯШ И МАЖЪ ОСТАВЯШ!![]()
![]()
Ми .. нз ти ще си го почувстваш..
btW ти знаеш ли кой съм азз..?
А току що четох същата тема обаче от момиче.. тука нещо.. да не си се разкриете кой кой е;д
точнооооооооооПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()