.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Момиче или момче са искали родителите ви;д

Здравейтее. Напоследък много съм се замечтала за деца, чета разни неща. Искам да ви питам Чак ми е смешно... Добре, аз разбрах, че майка ми е искала момиче, а баща ми е искал момче. Но сега се разбираме прекрасно с бащата, докато с мама - не толкова. С брат ми е обратното - той не се разбира с баща ми, а с мама са в прекрасни отношения При вас как е?

Супер фен
    Майка ми е искала момиче, баща ми момче. Когато съм се родила и са казали на баща ми, че съм момиче той е казал: Ама сигурни ли сте? Да не сте объркали? Момче трябва да е, бе! Сега се разбирам идеално и с двамата.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ем уж са казали на майка ми, че щяла да има момче и като ме родила не ме е искала много. Пък баща ми толкова се зарадвал. И сега майка ми повече се радва на сестра ми, не че аз съм на втори план, но все пак нея си я обича повече.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Първо са искали момиче - родило се, радост голяма, и за двамата. Второто искали да е момче, е да, ама не. Още в началото баща ми е настоявал за аборт, като разбрал, че съм момиче направо... живота му се стъжни. Дори в първите седмици не е идвал да ме види в болницата.
    И сега с него си живуркаме под един покрив и си говорим около 3-4 пъти в седмицата, а през останалото време наблюдавам прекрастните им взаимоотношения със сестрата ми.
    Мразя го.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Момче е искала майка ми, а татко ми и родителите на майка ми - момиче.

Град
    In your dreams..
    Имат и двете така,че... не знам
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Мега фен
    Град
    Earth...
    кой ги пита
    важен е резултата

Град
    million miles away (:
    Мама ми сподели тайничко,че се е надявала на момиченце. Е,удовлетворих я! А иначе тате не е изявявал определени предпочитания.

Но мисля,че пола за родителите не е от толкова голямо значение,просто някакви дребни претенции,които забравят веднага след раждането. Тогава се радват само,че детето им е живо и здраво,независимо момче или момиче е. Всички хора са така.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ми нашите са искали момче но не им се е сбъднало желанието,,уви е ся си се разбираме чудесно

Баща ми е искал момче, за да ходят заедно на риба, да говорят за футбол и т.н.
    Родила съм се женско и баща ми бил супер разочарован, обаче сега ми се радва - говориме си за футбол, ходиме за риба, даже му готвя...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    in my weird world
    на майка ми и е било все едно, само да бъдело здраво, баща ми е искал момче... шанс... ама вече и син си има де
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Град
    у нас
    наще не са имали предпочитания каквото се роди, родих се женско и наще мн.ми се радват особено тате
    Асии <3 , Наннсии <3

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    наще не са имали предпочитания каквото се роди, родих се женско и наще мн.ми се радват особено тате

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Мама е искала момиченце. Когато била на десет решила, че ще се казвам Михаела. Пък ако все пак бебето и е момче ще се казва Михаил. Тати е искал момче, те повечето мъже, момчетата искат. Ама вярвам, че и така си ме обича.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    аххааха не знам кфо са искали-ама имат и двете тей че
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не са искали нищо! Аз пък си мисля за момче, а приятеля ми ми мрънка за момче и момиче. Всички в рода са момчета, а само аз момиче, а има традиция да се обича най-много 1вата внучка и баба ми е просто влюбена в мен не мога да се оттърва.
    Kun min

Мега фен Аватара на Infinity
    Момиче са искали - момиче са получили.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    изобщо не ги е интересувало пола, искали здраво бебе
    обичат еднакво и мен и брат ми!
    (#) ...thats a cookie...

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Момиче са искали, особено мама. И разултатът е на лице.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Очаквали са момче,но уви ;д Амм иначе и аз съм като повече-разбирам се по-добре с тате (слабост съм му ) , докато сестра ми се разбира по-добре с мама ..
    Неприлично Щастлива .. : )

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Мама е искала момиче, баща ми - момче и са получили момиче.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    кой ги пита
    важен е резултата

да хахах

Кат са напрайли брат ми тати искал момиче пък мама ..мама ахахахах не я не я бъркало
    после бащата подкарал раотата докат не се появи girl и тай
    ама мнооо тъпо тати са е привързал мноо към мен не моа се утърва баткаа ахахаххахахха

Фен
    Град
    botevgrad

....

ами майка ми е искала 3 деца момичета, баща ми също и това и имат .... разбирам се със двамата перфектно

п.с интересното е, че като се преместихме в този апартамент бях сама, а предишните собственици имаха 3 момичета, сега и ние сме 3 момичета

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Момиче са искали и такова си получиха.
    Баба ми пък е искала да имам брат или сестра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си