- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Момиче или момче са искали родителите ви;д
Здравейтее. Напоследък много съм се замечтала за деца, чета разни неща. Искам да ви питам![]()
Чак ми е смешно...
Добре, аз разбрах, че майка ми е искала момиче, а баща ми е искал момче. Но сега се разбираме прекрасно с бащата, докато с мама - не толкова. С брат ми е обратното - той не се разбира с баща ми, а с мама са в прекрасни отношения
При вас как е?
![]()
Майка ми е искала момиче, баща ми момче. Когато съм се родила и са казали на баща ми, че съм момиче той е казал: Ама сигурни ли сте? Да не сте объркали? Момче трябва да е, бе!Сега се разбирам идеално и с двамата.
Ем уж са казали на майка ми, че щяла да има момче и като ме родила не ме е искала много. Пък баща ми толкова се зарадвал. И сега майка ми повече се радва на сестра ми, не че аз съм на втори план, но все пак нея си я обича повече.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първо са искали момиче - родило се, радост голяма, и за двамата. Второто искали да е момче, е да, ама не. Още в началото баща ми е настоявал за аборт, като разбрал, че съм момиче направо... живота му се стъжни. Дори в първите седмици не е идвал да ме види в болницата.
И сега с него си живуркаме под един покрив и си говорим около 3-4 пъти в седмицата, а през останалото време наблюдавам прекрастните им взаимоотношения със сестрата ми.
Мразя го.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Момче е искала майка ми, а татко ми и родителите на майка ми - момиче.
Имат и двете така,че... не знам![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
кой ги пита
важен е резултата
Мама ми сподели тайничко,че се е надявала на момиченце. Е,удовлетворих я!А иначе тате не е изявявал определени предпочитания.
Но мисля,че пола за родителите не е от толкова голямо значение,просто някакви дребни претенции,които забравят веднага след раждането. Тогава се радват само,че детето им е живо и здраво,независимо момче или момиче е. Всички хора са така.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ми нашите са искали момчено не им се е сбъднало желанието,,уви
е ся си се разбираме чудесно
![]()
![]()
Баща ми е искал момче, за да ходят заедно на риба, да говорят за футбол и т.н.
Родила съм се женско и баща ми бил супер разочарован, обаче сега ми се радва - говориме си за футбол, ходиме за риба, даже му готвя...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
на майка ми и е било все едно, само да бъдело здраво, баща ми е искал момче... шанс... ама вече и син си има де![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
наще не са имали предпочитания каквото се роди,родих се женско и наще мн.ми се радват особено тате
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Мама е искала момиченце. Когато била на десет решила, че ще се казвам Михаела.Пък ако все пак бебето и е момче ще се казва Михаил. Тати е искал момче, те повечето мъже, момчетата искат. Ама вярвам, че и така си ме обича.
![]()
аххааха не знам кфо са искали-ама имат и двете тей че![]()
![]()
![]()
Не са искали нищо!Аз пък си мисля за момче, а приятеля ми ми мрънка за момче и момиче.
Всички в рода са момчета, а само аз момиче, а има традиция да се обича най-много 1вата внучка и баба ми е просто влюбена в мен не мога да се оттърва.
![]()
Kun min
изобщо не ги е интересувало пола, искали здраво бебе
обичат еднакво и мен и брат ми!![]()
(#) ...thats a cookie...
Момиче са искали, особено мама. И разултатът е на лице.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Очаквали са момче,но уви ;д Амм иначе и аз съм като повече-разбирам се по-добре с тате (слабост съм му) , докато сестра ми се разбира по-добре с мама ..
Неприлично Щастлива .. : )
Мама е искала момиче, баща ми - момче и са получили момиче.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от Nakadah
да хахах
Кат са напрайли брат ми тати искал момиче пък мама ..мама ахахахах не я не я бъркало
после бащата подкарал раотата докат не се появи girl и тай
ама мнооо тъпо тати са е привързал мноо към мен не моа се утърва баткаа ахахаххахахха
ами майка ми е искала 3 деца момичета, баща ми също и това и имат .... разбирам се със двамата перфектно
п.с интересното е, че като се преместихме в този апартамент бях сама, а предишните собственици имаха 3 момичета, сега и ние сме 3 момичета![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче са искали и такова си получиха.
Баба ми пък е искала да имам брат или сестра.![]()