.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен

какво ще направите ако бившата/ят ви ще се жени?

примерно сте обичали този човек, всичко е приключило преди години, но все още не ви е безразличен тотално и има някаква тръпка, някакъв блясък в очите останал когато го видите, и разбирате, че ще се жени/омъжва. как ще се почувствате?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ще разваля сватбата точно в последният миг преди тя да каже "Да", точно като по филмите. Но това стига чувствата наистина да са силни като живота и смъртта. Но от злоба няма никакъв смисъл, по-скоро би пропуснал сватбата и бих се напил, за да прогоня спомените. По-полезно от това да удавиш мъката едва ли има в случая.

ще се почуствам отвратително ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ще взема пистолет и ще направя нужното....

Майтап ве, дреме ми на кypа ! Нека е щастлива
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Щом одавна всичко е приключило не мога да и се мешам в сегашната връзка , щом е решила да продължи напред с човека до нея .. ще им пожелая да са много щастливи .. а мъката ми ще си я утеша в чашката .. за тяхно здраве !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    million miles away (:
    Ще почувствам едно странно чувство на .. обреченост,край. Сякаш една ера,която е траела толкова дълго вече свършва и нищо не може да се направи по върпоса. Няма да ми мине и през ума да се съпротивлявам срещу съдбата и да се опитвам да го спра по някакъв начин. Просто ще се примиря и ще потъна в дълги размисли за това какво е било,какво е и какво предстои да бъде .. Когато всичко свърши. След сватбата. Ще са от онези горчиво-сладки спомени от младините. Ех...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен
    Град
    <3
    wow...А какво се очаква да направя? Да изпадна в истерия като по филмите,да злобея и да развалям сватби ли? Звучи ного смешно ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ще се самоубия.

NOT

БХ ми е за хората, коитос а напуснали живота ми.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    А какво трябва да направя ?

Град
    Холивуд ;]
    Не понасям нито 1 от бившите си Дълъг семеен живот освен да му пожелая..дрее ми
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ммм... ако получа покана - ще отида на сватбата му... ще поздравя младоженците, и така.

После ще си спомням, ще се усмихвам и... май ще им се радвам.
    Трудно е да се каже преди да си го изпитал.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

не си заслужава да развалям неговата сватба и неговото щастие в случай че любовта е само от моя страна... ако е взаимна и все още силна сигурно е нямало и до сватба да се стигне от негова страна, но дори и така да е аз първо нямам смелост да направя такова нещо .. да казват, че трябва да се бориш за щастието си, но кой е казал, че това е щастието на живота ми и, че ще сме заедно завинаги.... при всички случаи ми се очертава пиене
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    защо някои хора мислят че химичното съеденение c2h5oh е решение на проблема? за мен е някаква течност от която те боли главата
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: какво ще направите ако бившата/ят ви ще се жени?

Цитирай Първоначално написано от assd
    примерно сте обичали този човек, всичко е приключило преди години, но все още не ви е безразличен тотално и има някаква тръпка, някакъв блясък в очите останал когато го видите, и разбирате, че ще се жени/омъжва. как ще се почувствате?
    Ще се радвам. Искрено при това. Всеки заслужава щастие.Като не е с мен, майната му.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: какво ще направите ако бившата/ят ви ще се жени?

Цитирай Първоначално написано от assd
    ще и кажа Go Ahead
    сигурно е имало основателна причина за скъсване, ай кой ще се жени на мойте години, освен някой идиот който ще се разведе 2 години по късно

Супер фен Аватара на nymphadora
    ами ще ми стане гадно и до последно ще се надявам да стане чудо ама чак да ходя да му развалям сватбата..нее

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Епа жива и здрава да е девойката. Не е лошо моме

И ще ме покани за кум то това е 100 % ясно само кума трябва да си намеря

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен
    Да се спасява
    Щом е избрал да се задомява,няма да му провалям плановете.Живота си е негов все пак.Пък и е бивш,нямам тръпка към нито един бивш.Харесва ми новото и неизвестното

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако още го обичам ще съм много щастлива за него. Ще съм щастлива, че е намерил сродна душа, обича я, щастлив е с нея и е избрал да продължи живота си само с нея. Това е хубаво
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Един мой бивш се ожени,че даже и дете има
    В началото ми беше малко кофти,но в крайна сметка преди време аз сложих край на връзката ни и е напълно нормално след време да е с друга
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ясно е че няма да попреча на свадбата им ... Така е предпочел.. и то тука много зависи кой е сложил край на връзката... И ако все още го обичам и го искам за себе си .. няма да му кажа, че все още е така, понеже съм човек с достойнство и го намирам за тъпо да се молиш на някой да е с тебе и едва ли не да питаш за невъзможното, че чак и да стигнеш до там че да им разваляш свадбата... Просто ако ме покани ще отида, за да го поздравя .. но не и да остана да чуя как и казва "Да" ще се изнеса в някоя махленска кръчмичка да удавя мъката ..

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Изживял съм нещо подобно. Когато разбрах, бях като парцал. Не знаех какво да правя. И правих най - глупавото - пиех. След това дълго време ме беше яд и си мислех ''Добре, ами ако...?'' До ден днешен, когато се подсетя за това ми е доста неприятно, такаче ако имаш възможност и ако я обичаш - отиваш при нея и и го казваш. Нищо не губиш, а може да спечелиш.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Всички сте с мерак да се напиете. А после?
    The blood that binds us ..till death unites us

Голям фен Аватара на Emilen
    Изживяно. Каквото и да си говорим, в такава ситуация няма адекватна реакция, ако има някакви чувства. Оставате си със спомените и... това е. Времето си минава, а заедно с това изведнъж започвате да схващате, че за вас животът си тече по неговата си логика и нищо минало няма кой знае какво значение. Постепенно чуствата затъпяват, изчезват и остават само спомени, лишени от емоции. Вероятно, понякога се сещате за миналото време. Напомня го някой мирис, случка, музика. Но вече не изпитвате нищо.

Повече от фен Аватара на Nich
    ако наистина трябва да отговоря за бившия ми.... може би ще се пропия от щастие :Д и ще ги благословя да са заедно до смъртта.... ако настоящото ми съкровище обаче ми е станало бившо и тръгне да се жени.... светът ми ....надеждите ми.... ще се срутят тотално... не искам и да си го помислям... а ако е просто по принцип би ми било все едно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си