- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- преведете ми го..плс?
моля да ми преведете едно изречение на англииски, защото в сайтовете не го превеждат праволно.
Без всичко мога, но без човек до мен и ден немога.
Мерси!
i don't need anything, but someone beside me.Първоначално написано от sladka_______
'и ден' някой по разбиращ да каже как ще стане :д
Не става. Точно там е работата,затова ми е тъпо когато започнат да си пишат текстове от български песни примерно на английски. Българския език си има едни изрази,чуждестранният други и някои неща просто не се получават. В случая и това изречение,откъдето и да е. Просто няма да е така благозвучно на английски. Иначе както plmn го е написала е най-удачно.Първоначално написано от plmn
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
нямам претенции, че знам много, но ако някой има по-добър вариант да предлага. иначе да, директен превод и да се запази целия смисъл.. трудно.
пп. момче съм
А добре,моя грешка!Първоначално написано от plmn
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от shephard
amk933 може да се включи. той нали живее/учи в САЩ (ако не се лъжа, де)
wtfПървоначално написано от shephard
![]()
I can do without anything but without a person beside me I won't stand even a day.
нещо такова, примерно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това споерд мен е най-удачният вариант,само може да се сложи запетайка пред butПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
^английската пунктоация се разлиава от нашата, и там където ние пишем запетайки, те - не, и обратното![]()
I don't need anything around me but i can't live single day without person beside me !Мисля, че е нещо такова
![]()